miercuri, 28 aprilie 2010

Top 3 exercitii pentru posterior


1.Pe spate cu picioarele îndoite, ridicați bazinul. Pentru început faceți 2x8 simple, 2x8 cu ridicarea într-o parte a soldului drept, 2x8 cu ridicarea într-o parte a soldului stâng, 2x8 ridicări mici ( va lăsați bazinul doar jumătate din distanta pana la sol).
Pentru un plus de eficienta, în momentul ridicărilor strângeți foarte bine din fese .

2. Stați într-o parte, cu piciorul de la sol îndoit și cel deasupra întins. Ridicați piciorul întins la 3 nivele,2x8 serii pentru fiecare nivel.
Pont: Pentru a lucra cât mai bine, țineți piciorul cu vârful în jos.

3. Stați în genunchi, sprijinite pe coate și pe un picior. Piciorul din aer poate fi ținut îndoit și balansat în lateral, îndoit cu aducerea genunchiului la umăr sau combinate. De asemenea, puteți ține piciorul întins și sa-l ridicați 2x8 la nivelul trunchiului, 2x8 deasupra. Este un exercițiu foarte bun pentru ca lucrează și o parte a piciorului mai puțin lucrata și unde se cam strânge celulita.

Atenție !!!!!

1. Pentru efectuarea acestor exerciții încălzirea este obligatorie. Aveți grija ca atunci când le executați sa nu lăsați și trunchiul sa se balanseze. S-ar putea sa va treziți cu dureri de coloana. Daca aveți probleme de orice natura fizica, consultați mai întâi medicul.

2. Nu am inventat niciun exercițiu, se găsesc foarte ușor și pe net, mai puțin ponturile.

3. Ii mulțumesc Ralucăi pentru tot ce am învățat de la ea.:*:*:*:*:*

Cu drag,
Bisoux




sursa foto: bellazon.com

6 comentarii:

Anonim spunea...

o posibilitate de incalzire ar fi o baie fierbinte :))

Alexandra G. spunea...

@Anonim: Buna asta... buna, buna :))

DonLorenzo spunea...

e si pentru baieti?:))

Alexandra G. spunea...

@DonLorenzo: Sincer, nu am auzit niciun baiat plangandu-se de posteriorul lui. :)) Stiu unul care facea exercitii pentru muschii fesieri, dar nu cred ca le facea pe acestea. :)))))) Nu stiu ce sa zic, incearca!!! :))

andrey spunea...

daca esti culturist faci exercitii si ptr fesieri ;)

Anonim spunea...

exercitiile astea's sunt bune pt barbati dar facute de femei :)) ceva gen vinul rosu pt barbati:)))