duminică, 18 aprilie 2010

Dezamagire

Cu toții știm ca putem apela la nenumărate trucuri vestimentare pentru a ascunde micile defecte (șolduri late, burtica, umeri lați, picioare scurte etc). 

Deși romanii pun mare preț pe aspectul fizic și pe haine, observ ca mulți se îmbracă doar "la moda" și se străduiesc sa scoată evidenta părțile corpului cu care nu ar trebui sa se mândrească.

De ce?Ai atitudine, iți place sa te diferențiezi, sa ai propriul stil? Toti își doresc asta. Unii o fac cu gust, alții ba. 
Am tot văzut poze cu persoane prezente la Cluj Fashion Week, unele omorându-mi privirea din cauza felului în care erau îmbrăcate. Nu ma înțelegeți greșit, ideile erau mărețe, nu și rezultatul.
Vara, adolescentele îmbracă tot felul de tricouri cu 3 numere mai strâmte, blugi cu talie foarte joasa și vedere la sunculiță. 
Bărbați în toata firea poarta tricouri strâmte pentru a li se vedea brandul lucrat la sala și burta umflata de prea multa bere.
Exemplele pot continua, sunt convinsa ca știți și voi destule.
Sunt enervata de ceea ce vad. 


Va voi da un sfat banal. Ca în toate verile se va purta stilul marinăresc.Daca știți ca aveți probleme cu partea superioara a corpului, evitați purtarea dungilor orizontale. Puteți obține ceva mai de efect combinând alb cu albastru și roșu sau folosind accesorii tematice.

sursa foto: thefashionspot.com

2 comentarii:

Iulia spunea...

Astept postul ;;) :))

Alexandra G. spunea...

@Iulia: :)))))))))) Cand ma intorc de la facultate... :*:*