joi, 1 aprilie 2010

Sfaturi pentru Pasti


V-am pregătit pentru azi un set de sfaturi pentru Sfintele Sărbători de Paști.


  1. Nu va abțineți de la nimic. Părerea mea este ca suntem oameni, avem slăbiciunile noastre și nu trebuie sa ne trăim viata într-un chin continuu. Mai bine gustați din fiecare câte puțin decât sa mâncați pe ascuns un miel întreg din cauza ca ați poftit prea tare.
  2. Nu mâncați oua fierte noaptea. Mama zice asa: un ou dimineața este aur, unul la prânz este argint, unul seara este plumb. Cam are dreptate.
  3. Știu ca acum vezi primi tot felul de dulciuri și de ciocolatele frumos ambalate. Nu fiți egoisti/egoiste. Faceți-le cadou copiilor care nu au mai văzut ceva bun de câteva luni.
  4. Nu întreceți măsura cu alcoolul, are foarte multe calorii. In special pentru doamne, luați înghițituri mici. Daca totuși aveti in plan sa consumați ceva mai mult alcool (atenție domnilor), hidratați-va corespunzător pentru a nu avea surprize a doua zi. Se mai întâmplă.
  5. Lăsați sentimentele sa primeze, nu mâncarea.
  6. Bucurați-va de sărbători alături de cei dragi. Duminica nu aveți voie sa va gândiți decât la lucruri frumoase. Lăsați grijile deoparte. Aranjați-va, îmbrăcați-va frumos, simțiți-va bine.

Va urez o zi frumoasa și ( de pe acum !!!) sărbători fericite,

Bisoux 

PS: Am mai aflat lucruri noi referitoare la alcool. Eu am recomandat doamnelor sa ia inghitituri mici referindu-ma la vin. Trucul acesta este util celor care nu vor sa fie indemnate la a bea inca un pahar.
Daca vorbim despre spirtoase, bautura nu trebuie data pe gat inainte de a manca o felie cu unt. Untul impiedica difuzia alcoolului in sange.
In general, aperitivul nu se ia pe stomacul gol.

sursa foto: cardboiled.com

Un comentariu:

madalina spunea...

Mancati ananas ca desert dupa masa copioasa de Paste pentru ca usureaza digestia;)