V-am pregătit pentru azi un set de sfaturi pentru Sfintele Sărbători de Paști.
- Nu va abțineți de la nimic. Părerea mea este ca suntem oameni, avem slăbiciunile noastre și nu trebuie sa ne trăim viata într-un chin continuu. Mai bine gustați din fiecare câte puțin decât sa mâncați pe ascuns un miel întreg din cauza ca ați poftit prea tare.
- Nu mâncați oua fierte noaptea. Mama zice asa: un ou dimineața este aur, unul la prânz este argint, unul seara este plumb. Cam are dreptate.
- Știu ca acum vezi primi tot felul de dulciuri și de ciocolatele frumos ambalate. Nu fiți egoisti/egoiste. Faceți-le cadou copiilor care nu au mai văzut ceva bun de câteva luni.
- Nu întreceți măsura cu alcoolul, are foarte multe calorii. In special pentru doamne, luați înghițituri mici. Daca totuși aveti in plan sa consumați ceva mai mult alcool (atenție domnilor), hidratați-va corespunzător pentru a nu avea surprize a doua zi. Se mai întâmplă.
- Lăsați sentimentele sa primeze, nu mâncarea.
- Bucurați-va de sărbători alături de cei dragi. Duminica nu aveți voie sa va gândiți decât la lucruri frumoase. Lăsați grijile deoparte. Aranjați-va, îmbrăcați-va frumos, simțiți-va bine.
Va urez o zi frumoasa și ( de pe acum !!!) sărbători fericite,
Bisoux
PS: Am mai aflat lucruri noi referitoare la alcool. Eu am recomandat doamnelor sa ia inghitituri mici referindu-ma la vin. Trucul acesta este util celor care nu vor sa fie indemnate la a bea inca un pahar.
Daca vorbim despre spirtoase, bautura nu trebuie data pe gat inainte de a manca o felie cu unt. Untul impiedica difuzia alcoolului in sange.
In general, aperitivul nu se ia pe stomacul gol.
sursa foto: cardboiled.com
Un comentariu:
Mancati ananas ca desert dupa masa copioasa de Paste pentru ca usureaza digestia;)
Trimiteți un comentariu