luni, 12 aprilie 2010

Obtine un abdomen plat peste noapte

Nu exista femeie careia sa nu i se fi intamplat sa primeasca o invitatie la un eveniment  de azi pe maine, in prima faza s-o accepte, dar in urma faptului ca nimic din garderoba nu ii venea bine, sa renunte la a mai onora invitatia. Toate femeile viseaza la obtinerea unui abdomen plat peste noapte. Lucrul acesta este posibil daca sunt urmate niste reguli de baza de la care, atentie, nu trebuie sa existe abatere. In realitate aceste reguli sunt un bun inceput pentru trecerea la un stil de viata sanatos si un corp mai frumos.

Asadar, inainte cu 24 de ore trebuie sa faceti urmatoarele:

1.      Beti multa apa, spuneti nu bauturilor carbogazoase. De ce? Foarte simplu. Apa hidrateaza, reda pielii elasticitatea, tenul pare mult mai luminos, favorizeaza eliminarea toxinelor din organism, ajuta la digestie in schimb ce bauturile acidulate baloneaza.

2.      Evitati consumul in exces de sare. Daca sunteti obisnuite sa manacati foarte sarat, va sfatuiesc sa renuntati la acest obicei. Sarea face ca apa sa fie retinuta in interior,iar corpul vostru  (in special zona abdominala) va parea umflat.

3.      Nu mancati cu 3-4 ore inainte sa va culcati. Desi vi se parea putin dificil, rezultatele sunt uimitoare.

4.      Stati drepte, sugeti burta. Nu trebuie sa va chinuiti sa va mentineti aceasta pozitie, totul trebui sa fie cat mai natural. Incercati in fata oglinzii mai multe pozitii, vedeti care va avantajeaza si adoptati-o. Va garantez ca nu veti trece neobservate.

5.      Pentru a putea dormi mai bine fara sa fiti chinuite de gandul ca nu ati mai mancat de 3 ore, faceti o plimbare in aer liber. Profitati de faptul ca se insereaza mai tarziu, de temperaturile acceptabile de afara, de natura ce incepe sa se trezeasca la viata.

In concluzie, daca urmati aceaste sfaturi cu o zi inainte de marele eveniment la care doriti sa participati, sa  va simtiti bine in pielea voastra si sa fiti admirate urmati cu strictete aceste sfaturi.  Desi rigiditatea nu este incurajata, putina disciplina nu strica nimanui. Daca v-au placut rezultatele obtinute incercati sa treceti la un stil de viata mai sanatos pornind de la acesti  mici,dar importanti pasi.


 O zi frumoasa,
 Bisoux


PS: Am scris acest articol pentru site-ul www.saloane-infrumusetare.ro. Azi nu am avut timp sa scriu ceva si m-am gandit sa vi-l postez pe acesta

sursa foto: soompi.com 
sursa text: saloane-infrumusetare.ro

9 comentarii:

Liana spunea...

ce trist!tipa asta din poza nu cred ca mananca vreodata inghetata :))

Alexandra G. spunea...

Iar esti rautacioasa!!!! :)) ba papa si ea inghetata :P cum papam si noi ;;) azi sunt prin romana, merg in bastiliei pe la 3 si un pic
esti pe acolo?

Anonim spunea...

ce bine ar fi daca sfaturile astea chiar ar functiona ...adica functioneaza, dar cu conditia sa ai cat de cat un abdomen ok, fiindca daca nu-l ai, poti sa nu mananci deloc si sa faci 1000000 de abdomene ca tot nu reusesti sa obtii nu abdomen care sa arate bine intr-o rochie mulata :D.
Sfaturile sunt bune tot pentru slabanoage. :D
Apropo de abdomen, am auzit in repetate randuri ca miscarea si abdomenele de fapt intaresc muschii dar ca daca ai un strat de grasime deja depus, ala nu dispare ci este impins in afara de muschi dar tot se vede inestetic...si ca ar trebui actionat cu ceva din afara, cum ar fi masaj creme etc. E adevarat sau e doar un mit? :D
Eu tare as vrea sa slabesc doarde la burta, stiu ca slabirea localizata este un vis frumos, dar totusi, chiar nu se poate face nimic care sa dea rezultate si sa nu se numeasca "liposuctie" :D?

Alexandra G. spunea...

@Simona: Este adevarat ce zici tu. De exemplu, in cazul tipei de la tv care a nascut o fetita si avea 200kg, asta nu va functiona niciodata pentru ca la ea problema este altfel. Poti sa nu te numeri printre slabanoage si tot sa functioneze intr-o anumita masura ce am zis eu acolo. Rochia mulata este pretentioasa, intr-adevar, acolo nu ai ce sa faci.
referitor la abdomene: nu este un mit. Nu slabesti daca faci 10000 abdomene si atat. Trebuie sa faci si cardio. Asta topeste cu adevarat sunculita. Daaaaaaaaaar, trebuie sa-ti lucrezi si muschii abdominali,altfel "se aseaza carnea pe tine", iti intaresti muschii (fie vorba intre noi, exista abdomene plate cu aspect gelatinos si inestetic). Nu prea poti sa slabesti lcoalizat, dar poti insista asupra unei zone, da cu crema anticelulitica, infasoara-te in plastic din acela despre care vorbeam si fa exercitii (abdomene in special), nu bea acidulat etc ( tot ce scrie in articolul de azi). Sunt multe de povestit, cum imi aduc aminte ceva, iti mai scriu. :P
BTW, cand eram mai mica, mi-a povestit o prietena ca facea abdomene si imediat dupa manca floricele, mai facea cateva serii, se mai ducea si mai lua floricele. Bine, era mica. Dar ideea e ca asa nu vei vedea rezultate. Poti face cu incredere abdomene, ajuta foarte mult.

Iulia spunea...

Ma tenteaza si pe mine sa incerc o crema anticelulitica si sa fac zilnic exercitii 30 minute.
De sapt viitoare fac acest experiment timp de o luna :D.

Alexandra G. spunea...

@Iulia: Mi-a zis o colega sa incerc Supliform. Cica este buna, dar trebuie sa masezi puternic. Ma gandesc sa o incerc si eu. Mi-a zis ca era vreo 40 lei.

Liana spunea...

pe la 3 eram la cantina la moxa:x...mi-e dor de u.huuuug

Anonim spunea...

cand spui de bauturi acidulate,te referi si la apa minerala?

Alexandra G. spunea...

@Anonim: Da, ma refeream si la apa minerala... Daca ai vreo bautura care te baloneaza in mod special, renunta la ea o scurta perioada sau de tot...