marți, 6 aprilie 2010

Obiceiuri sanatoase

Ce ,cum, de câte ori, la ce ore mâncați.Vreau sa va gândiți ce ați putea schimba, ce îmbunatățiri ați putea aduce alimentației voastre.

De exemplu:
-mâncați prea sărat, reduceți cantitatea de sare;
-beți cafeaua sau ceaiul prea dulci, încercați sa renunțați la zahar   (  folosiți azi mai puțin, peste 3 zile și mai puțin pana ajungeți sa nu mai folosiți deloc);
-mâncați din oraș, orientați-va către salate (chiar dacă va vor costa mai mult) sau pregătiți-va gustari de acasă;
- dacă nu mâncați de dimineață(foarte raaaaau), încercați sa nu plecați de acasă cu stomacul gol;
Si exemplele pot continua.

Mâncați puțin și des. Evitați snacks-urile nesănătoase. Nu satură, nu vin cu nimic sănătos.
Rețineți următorul lucru: este foarte important sa mâncați. Daca nu mâncați, nu numai ca nu slăbiți, dar puteți face o frumusețe de ulcer(printre multe altele). Un singur corp v-a dat Dumnezeu, nu va bateți joc de el.
Faceți o lista a lucrurilor ce obișnuiți sa mâncați, vedeți unde greșiți, cum ați putea corecta micile greșeli. Totul pentru sănătatea voastră.


Va doresc o zi frumoasa,
Bisoux

Un comentariu:

DonLorenzo spunea...

Cred ca eu pot sa va dau cel mai bun exemplu,mai exact chiar eu...adica am exclus sarea din alimentatie si zaharul,iar in loc de zahar folosesc fructoza,arata si are gust identic,doar ca este obtinut din zahar.Foarte bune sfaturile tale,eu de o luna de zile mananc cat mai curat si cat mai sanatos si vreau sa spun ca ma simt excelent si recomand tuturor sa citeasca cu atentie ce scrie Alexandra aici pe blog.