sâmbătă, 24 aprilie 2010

Lane Bryant - Oversize Bra

Am descoperit aceasta reclama acum 3 zile. Si acum sunt uimita de frumusețea modelului. Faptul ca este mai plinuță nu o împiedică sa se simtă bine în pielea ei!
Aștept comentariile voastre !




O zi buna,
Bisoux

8 comentarii:

Liana spunea...

are sex appeal tipa, dar mai poate slabi cateva kilograme..parerea mea!:)
ps: nu cred ca nu intorc barbatii capul dupa ea:)))

Alexandra G. spunea...

Nu stiu cat mai poate slabi. Daca te uiti atenta la fata ei, vei vedea ca nu este umflata. Posibil ca asta sa-i fie conformatia.

vdaiana spunea...

E de-a dreptul superba! Are niste forme frumos proportionale!

Iulia spunea...

Da, este bine proportionata spre norocul ei :)). Are corpul tip "clepsidra".

proof spunea...

ma uitam acum cateva saptamani la televizoarele de la metrou - la zoom- si ziceau acolo ca anul acesta se poarta "mai plinut" ... si aratau diverse poze cu fete extrem de frumoase si cu forme perfecte , fetele erau 'plinute' bineinteles.

http://www.eva.ro/moda/features/adio-90-60-90-se-poarta-plinutele-articol-28603.html

Marius spunea...

Plinuta??? Tipa asta e chiar perfecta. Si iti mai pot da exemple de astfel de modele pe care la admir. Sunt barbat si sincer nu ma atrag absolut deloc acele fete slabe fara forme si la 50kg. Mi-e frica sa pun mana pe ele sa nu le rup. Bine eu am 1,85 si 90 kg, am facut inot si rugby in trecut, si e normal sa nu prefer niste fete slabute si firave.

Alexandra G. spunea...

@Marius: Bine ai venit pe blog! Fetele slabe nu au fost pomenite de nimeni. :P Blog-ul meu promoveaza sanatatea, nu anorexia.
Cat despre preferintele tale, gusturile nu se discuta. :D

Unknown spunea...

Eh si aici eu voiam sa comentez cum barbatii mai degraba prefera femeile cu forme darr iata ca Marius, "mi-a venit in ajutor", fara sa vreau.
Deci, need I say more? :P