duminică, 11 aprilie 2010

5 pasi de urmat pentru a avea picioare fara celulita


Vine vara, shalalalalala 

1. Folosiți o data pe săptămână un scrub
 2. Abuzați de crema hidratanta
 3. Aplicați o crema anticelulitica în timp ce faceți sport ( puteți face împachetări cu ajutorul plasticului pe care îl folosiți pentru păstrarea alimentelor)
  4. Beți foarte multa apa
 5. Faceți mișcare

Trucuri
1. Nu dați foarte mulți bani pe scrub. Toate sunt menite sa facă același lucru.
2. Masați puternic atunci când aplicați crema anticelulitica
3. Chiar dacă nu faceți sport, puteți face seara o împachetare cu crema împotriva celulitei.
4. Aveți grija la ce mâncați. Degeaba folosiți tot felul de produse dacă nu susțineți tratamentul și prin dieta. 

sursa foto: pubsub.com

4 comentarii:

Anonim spunea...

am celulita de la 13- 14ani, suntem best friends, pot sa zic :))desi, de cand ma stiu, am un regim alimentar mai mult decat ok, consum foarte multa apa si ceaiuri(neidulcite).
la capitolul miscare, am schimbat ceva acum vreo 8luni- mi-am luat un stepper- si am inceput sa fac tot felul de exercitii si pt restul corpului, n-am vazut niciun rezultat(ma refer strict la zona cu probleme)...insa, de vreo 3luni am renuntat la ac-uri- am ramas socata sa vad ca celulita a cam disparut(nu 100%) si odata cu ea am pierdut si cativa cm din zona coapselor.
in legatura cu cremele anticelulitice- le cumpar si le pastrez pana expira, folosesc doar dupa dus baby oil si insist 1-2 minute in zona problematica, atat...si nici nu cred ca voi schimba ceva pana nu gasesc crema anticelulitica perfecta: intra repede in piele si nu lasa filmul acela gras

Alexandra G. spunea...

@black_beauty: Eu nu cred in crema anticelulitica decat daca este folosita la impachetarile despre care vorbeam, dar nu puteam sa o trec cu vederea pentru ca sunt persoane care o folosesc si care au vazut rezultate (sau care inca asteapta sa se vada rezultatele). Multa lume se plange de ele.
Ma consider o norocoasa pentru ca nu am decat foarte putina celulita si nici nu prea o bag in seama.
Incearca si cum am zis eu: da-ti cu crema anticelulitica, maseaza bine, pune-ti plastic,fa cateva minute la stepper si tot felul de exercitii (cam 30 de minute), apoi un dus cat se poate de rapid.

Liana spunea...

Depinde de organismul fiecareia. Nu poti spune ca ceea ce este bun uneia ii este si alteia.Incerca treptat fiecare metoda in parte, iar apoi poti observa ce iti este tie potrivit. Cat despre cremele
anticelulitice: poti observa rezultate dupa cel putin 1 luna, perioada in care trebuie sa aplici crema

un lucru stiu sigur: sportul face bine tuturor!

Special Koko spunea...

Crema anticelulitica are efecte de scurta durata, la suprafata pielii. Asta stiu sigur pentru ca am citit o gramada pe tema. Singurul mod in care scapi de celulita acumulata este prin sport. Intr'adevar regimul alimentar, apa bla bla te ajuta sa nu mai faci in plus...Dar ca s-o elimini pe aia deja acolo, cremele alea sunt bani irositi.