joi, 20 decembrie 2012

M-am mutat

M-am mutat pe http://loveyourbodybybisoux.com/

Sunt inca la inceput si ma descurc mai greu, dar sper sa urmeze niste imbunatatiri.

Pentru a ma urmari in continuare va rog sa accesati http://loveyourbodybybisoux.com/

Va pup dulce, dulce!

supa crema de legume


Pentru a pregati aceasta supa folosim legumele preferate. Eu am pus morcovi, ciuperci, cartofi, telina, pastarnac, ceapa. 

Cantitatea nu as putea sa o spun, sunt de parere ca totul ar trebui facut dupa ochi. Depinde in principal pentru cate persoane pregatesti ceva de mancare. 

Revenind, curatam legumele, le taiem cubulete si le punem la fiert in 1 litru ~ 1,5 litri de apa (daca aveti mai multe, puneti mai multa apa).

Cand acestea s-au fiert, le pasam si condimentam cu sare si piper alb.

Puteti pasa legumule separat, adaugand treptat supa, sau direct fara sa va mai complicati. Eu am ales varianta cea mai simpla. :))

Puteti servi supa cu crutoane si ceapa verde tocata marunt. 

Va imbratisez,
Bisoux!




de Craciuun...


* Nu stiu de ce am impresia ca azi e sambata. :| *

Craciunul se apropie cu pasi repezi. Anul acesta nu simt sarbatorile ca altadata, pur si simplu nu-mi vine sa ma bucur asa exagerat, sa fac pregatiri peste pregatiri.

Azi vreau s va dau niste sfaturi pentru ziua (masa) de Craciun. Stiu ca soriciul, sarmalele, fripturile etc. va plac foarte mult, dar recomandat este sa nu faceti excese si sa nu mancati mai multe feluri de mancare deodata. La fel si cu bautura, nu o amestecati!!!

Eu nefiind iubitoare de cele enumerate mai sus nu o sa mananc prea mult. Ai mei pun accent pe mancarea traditionala, iar eu nu prea agreez porcul, nici macar cozonacul nu-mi place. Nu stiu daca e noroc sau ghinion. :)))))) Sa-mi spuneti voi!!


Va imbratisez,
Bisoux!



miercuri, 19 decembrie 2012

Craciunul trecut

Craciunul din 2011 a fost mai frumos decat cel din 2012, iar cel din 2012 va fi mai frumos decat Craciunul din 2013. Asta cred eu acum, ramane sa vedem cum va fi cu adevarat. 

Va las niste poze foarte dragi de anul trecut.




Va imbratisez,
Bisoux


Kerastase Volumactive

Azi vreau sa va povestesc despre Kerastase Volumactive.

In urma cu cateva luni am vrut sa-mi cumpar acest sampon si am cautat pe net cateva pareri 100% romanesti. Nu am gasit decat 2,3 articole care nu m-au ajutat foarte mult.

Prin urmare, m-am hotarat sa scriu si eu cate ceva despre acest sampon in cazul in care vrea cineva sa si-l cumpere si nu stie daca sa se riste sau nu.

Incep prin a spune ca e destul de scump (500ml - 156 lei) si ca m-a tinut aproape 4 luni in conditiile in care eu ma spal pe cap o zi da, una ba. 

La inceput nu mi-a placut si am regretat achizitia facuta. Imi pleostea parul si il facea de necoafat.

Neavand o podoaba capilara bogata, cu un fir gros si cu volum, va dati seama ca am innebunit, imi venea sa-l arunc la gunoi. M-am inarmant cu rabdare si am continuat sa-l folosesc. Dupa aproape o luna si jumatate de utilizare parul meu a inceput usor sa capete volumul dorit.

In concluzie, nu pot spune decat ca isi face treaba, dar mai greeeu.

Nu il voi mai recumpara decat daca il voi gasi la o super oferta, nu ma incalzeste cu nimic ca face parte din gama de lux de la L`oreal.

Sper ca v-am ajutat macar un pic,
Bisoux!


marți, 18 decembrie 2012

Somonul...

Inainte vedeam somonul ca pe un peste greoi si atat. Fugeam de el ca de porc (nu-mi place deloc, deloc), dar acum a ajuns sa-mi placa foarte mult.

In ultima perioada am "gatit" somon destul de des si pe langa faptul ca e foarte bun este si foarte sanatos.

Sa nu mai spun ca nu-ti ia foarte mult sa pregatesti ceva. Cureti niste legume, le tai si le asezi in tava, le dai cu niste condimente si cu foarte putin ulei (din peste o sa iasa foarte mult, asa ca puteti sa nu puneti deloc) si deasupra asezi somonul condimentat si el. Puteti adauga si putina apa, dar nu foarte multa.

Acoperi totul cu o folie de aluminiu (stiu ca nu e asa bine, dar daca folositi o data nu o sa muriti) si o luati cu 20 de minute sa scoateti mancarea din cuptor.

Mai multe informatii despre somon gasiti aici.


Va imbratisez,
Bisoux

O suta de calorii





Daca vreti sa stiti cat inseamna o suta de calorii in rosii, banane, bomboane etc, va recomand articolul de aici.

Acum ma gandesc de doua ori inainte sa mai consum vreun aliment stiind cat de greu se ard 100 de calorii.

Va imbratisez,
Bisoux

luni, 17 decembrie 2012

Pentru parul..hmm... deteriorat?!



Nu am eu multi vizitatori, dar am observat ca au fost persoane interesate de masca pentru parul deteriorat prezentata aici. Prin urmare, m-am decis sa va prezint o alta masca. Aceasta se presupune ca ajuta la cresterea firului de par. Nu mi-a folosit la asta, clar nu!

De ce imi place atunci? Pentru ca desi folosesc aproape in fiecare zi placa sau ondulator, pleata nu pare uscata sau deteriorata.

Ce imi place mie cel mai si cel mai mult este faptul ca trebuie tinuta in jur de 30 de minute (se poate si mai mult... eu una nu am incercat fiind mereu pe fuga) si este fffffffff usor de indepartat. Sa nu mai spun ca parul pare cu mai mult vooluum si nu se ingrasa mai repede. Ce-ti mai poti dori?!

Sa va zic si ce contine: ulei de samburi de struguri si cateva picaturi de vitamina A. Se da pe toata lungimea firului de par, de la radacina pana la varfuri. Pana acum este masca mea preferata.

Astept pareri,
Bisoux!!

PS: recitind ce am scris, mi se pare ca "masca" e prea mult spus :)))))))))))))))) 

duminică, 16 decembrie 2012

Holaaaa!!!


Stiu ca am absentat o lunga perioada de timp (cateva luni chiar justificat), dar important este ca am decis sa revin.

Stiti vb aceea "daca ai chef de munca, stai putin si-ti trece"?

Cam asa a fost la mine. Cand ma hotaram sa scriu, ma luam cu altele si abandonam sau uitam.

In perioada aceasta am primit comentarii in care mi se spunea sa scriu. Orice, dar s-o fac!!!!

Am planuri mari, inca sunt pasionata de nutritie&fitness si imi propun sa continui blogul pe aceeasi tematica cu mici exceptii. Nu sunt experta in niciun domeniu, dar niciunul!!!! Incerc doar sa impartasesc impresii si sa comunic cu voi. Prin urmare va rog sa nu luati de bun tot ce zic eu si sa studiati amanuntit problema, consultati un medic etc..

As incepe (reincepe) prin a va incuraja sa tineti post in aceasta saptamana fiind ultima dinaintea Craciunului. O mica pauza de la produsele animale nu face rau nimanui. Atata timp cat stati departe de covrigi, gem, paine multa, strudele cu mere si lista poate continua, puteti slabi putin (daca asta e scopul dumneavoastra). O mica dezintoxicare nu face rau nimnui!!!


Va pup si sper din suflet sa ma tin de scris,
Bisoux!!!


PS: va doresc sa va bucurati cat mai mult si cat mai frumos de aceste sarbatori, sa-i apreciati pe cei de langa voi, sa-i iubiti si sa-i respectati!!