marți, 18 decembrie 2012

Somonul...

Inainte vedeam somonul ca pe un peste greoi si atat. Fugeam de el ca de porc (nu-mi place deloc, deloc), dar acum a ajuns sa-mi placa foarte mult.

In ultima perioada am "gatit" somon destul de des si pe langa faptul ca e foarte bun este si foarte sanatos.

Sa nu mai spun ca nu-ti ia foarte mult sa pregatesti ceva. Cureti niste legume, le tai si le asezi in tava, le dai cu niste condimente si cu foarte putin ulei (din peste o sa iasa foarte mult, asa ca puteti sa nu puneti deloc) si deasupra asezi somonul condimentat si el. Puteti adauga si putina apa, dar nu foarte multa.

Acoperi totul cu o folie de aluminiu (stiu ca nu e asa bine, dar daca folositi o data nu o sa muriti) si o luati cu 20 de minute sa scoateti mancarea din cuptor.

Mai multe informatii despre somon gasiti aici.


Va imbratisez,
Bisoux

Niciun comentariu: