Inainte vedeam somonul ca pe un peste greoi si atat. Fugeam de el ca de porc (nu-mi place deloc, deloc), dar acum a ajuns sa-mi placa foarte mult.
In ultima perioada am "gatit" somon destul de des si pe langa faptul ca e foarte bun este si foarte sanatos.
Sa nu mai spun ca nu-ti ia foarte mult sa pregatesti ceva. Cureti niste legume, le tai si le asezi in tava, le dai cu niste condimente si cu foarte putin ulei (din peste o sa iasa foarte mult, asa ca puteti sa nu puneti deloc) si deasupra asezi somonul condimentat si el. Puteti adauga si putina apa, dar nu foarte multa.
Sa nu mai spun ca nu-ti ia foarte mult sa pregatesti ceva. Cureti niste legume, le tai si le asezi in tava, le dai cu niste condimente si cu foarte putin ulei (din peste o sa iasa foarte mult, asa ca puteti sa nu puneti deloc) si deasupra asezi somonul condimentat si el. Puteti adauga si putina apa, dar nu foarte multa.
Acoperi totul cu o folie de aluminiu (stiu ca nu e asa bine, dar daca folositi o data nu o sa muriti) si o luati cu 20 de minute sa scoateti mancarea din cuptor.
Mai multe informatii despre somon gasiti aici.
Va imbratisez,
Bisoux
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu