duminică, 26 septembrie 2010

De ce este important sa mananci atunci cand vrei sa slabesti ?! Bonus: cateva produse achizitionate de curand



„Ma bate gandul sa incerc dieta disociata.”

In clasa a 9-a am tinut si eu minunata dieta disociata. Ma vedeam teribil de grasa, desi nu aveam decat un kg sau doua in plus si putina burtica, burtica pe care intotdeauna am avut-o. Puteam sa scap de toate astea prin putin sport, dar eu am preferat sa tin regim. O zi lactate, una carne, alta legume fierte, alta fructe. Cred ca am tinut o saptamana. Am slabit 2 kg sa zic asa si m-am hotarat sa ma duc la KFC pentru a sarbatori succesul. Evident ca am pus 3 kg care se vedeau ghiciti unde?! Pe burta!!!!

Pentru mine dieta asta e cel mai mare rau posibil. Nu stiu cine s-ar putea abtine sa nu manance dupa o asemenea dieta.


„Nu beau sucuri, nu mananc dulciuri, nu mananc paine. De ce nu slabesc?”

Daca nu bei suc, nu mananci dulciuri sau paine nu inseamna ca nu gresesti pe undeva (vezi friptura de porc din farfurie). Nu este indicat sa combini fructele, sa mananci mult la o masa, sa te culci cu stomacul plin etc..

RETINE:
O bombonica intr-o zi nu face rau nimanui.

Nu este recomandat sa renunti la paine.

„Nu mananc decat o data pe zi, de ce nu slabesc?!”

Mare, mare greseala. Atunci cand nu iei decat o masa pe zi tinzi sa mananci foaaaaaaaaarte mult. Chiar daca te saturi, continui sa mananci gandindu-te ca este singura ta masa din ziua respectiva. Iti dai organismul peste cap, ingreunezi digestia, organismul tau se va simti amenintat de faptul ca nu primeste hrana atunci cand are nevoie si va depozita TOT.


Nu poti slabi fara sport si fara rabdare. 

Week-end-ul acesta mi-am achizitionat niste produse de la targul de cosmetice de la Romexpo. Vreau sa vi le arat si voua desi blog-ul meu nu are de-a face cu partea de make-up. 

Mi-am cumparat: 
o pudra compacta


























doua gloss-uri

























un corector
















o oja rosie























Dupa cum se poate observa toate produsele sunt de la Farmasi. Anul trecut mi-am cumparat de la ei o pudra sidefata si pentru ca mi-a placut foarte mult, am zis sa mai incerc si alte produse de la ei.

Oja nu este deloc rezistenta. Dupa ce am spalat vasele nu mi-a venit sa cred cum aratau unghiile mele. Gloss-urile nu-mi plac. Mi-am demonstrat inca o data ca nu sunt genul de persoana care sa foloseasca acest produs. Sunt lipicioase, nu se intind cum trebuie, se strang ca un contur in jurul buzelor. Chiar nu stiu ce a fost in capul meu atunci cand le-am luat.

Pudra este foarte buna. Nu stiu cum ar trebui sa o descriu! :)) Mie imi place ca uniformizeaza si nu incarca tenul. Este produsul pe care mi-l doream.

Corectorul este bunicel. Nu prea am eu ce sa acopar, iar atunci cand am si eu cate un "cosulet" nimic nu-l poate acoperi. :)) Aseara si-a facut bine treaba!!! :))

In poza se mai poate observa un dematograf alaturi de inca doua lacuri de unghii si o pila. Acestea au fost primite cadou. Dermatograful nu rezista prea mult. Cel mai bun ramane creionul ADA. :))


Poate am zis cateva perle pe aici si va rog sa ma scuzati pentru acestea. Calitatea pozelor lasa si ea de dorit, dar ce conteaza?! E un simplu post de duminica.


Va imbratisez,
Bisoux

10 comentarii:

Special Koko spunea...

ce-mi pare rau ca n-am reusit sa ajung la romexpo...m-am gandit ca e apa de ploaie ca ala de anul trecut unde n-am gasit nimic...si cica au fost malu witx, kryolan & so on... :((((((((((

Alexandra G. spunea...

Mai apa de ploaie mi s-a parut anul acesta. Pe astea mi le-am luat ca sa nu plec cu mana goala... :)) Voiam niste sampoane, dar mi s-au parut dubios de ieftine si am renuntat... :P

Iulia spunea...

:( Nici eu nu am ajuns si regret...
Nici eu nu sunt fana gloss-uri, ci rujuri :D!
Cat despre creioanele Ada- un mare DA :)

Alexandra G. spunea...

@Iulia: Nu mai cumpar in viata mea niciun gloss... vreau sa le dau :)) si cred ca stiu cui :P mie nici nu-mi place sa port ceva pe buze, dar de la oboseala zici ca-s moartea :)) creionul Ada este :X:X:X:X

Anonim spunea...

sa le folosesti cu multa placere si cat mai frumoasa!!!!!!!te pup cat pot eu de dulce..

Alexandra G. spunea...

@Raluka: Ce draguta esti!!!!!!!! :X:X Multumesc frumos! >:D< :*:*:*:*

Anonim spunea...

cum se numeste mai exact pudra?

Alexandra G. spunea...

@Anonim: silky touch compact powder

Cronos spunea...

Mai buna e o dieta asociata :)) (cu sport)

Alexandra G. spunea...

@Cronos: :)) vrei bataie? :)) mwhahaha :*