duminică, 28 martie 2010

De vorba la o cafea...


Subiectul zilei este regimul. Pentru ca este o tema complexa abordarea va fi treptata. Pentru început va voi spune de ce nu recomand nimănui regimul.

Regimul nu este un stil de viata sănătos. Din punctul meu de vedere este o chinuiala, o înfometare fără rost. Nu poți renunța la niciun aliment, toate sunt importante. Faptul ca te-ai decis sa nu mai consumi un aliment important se va reflecta asupra unghiilor, parului, tenului, iar in interior nici nu mai zic care sunt efectele. Cheia succesului consta în moderație. 

Nu-mi spuneți de nu știu ce vedeta care a ținut o dieta miraculoasa prin care a slăbit 20 kg într-o luna și are toți dinții-n gura, iar parul ii este des și strălucitor pentru ca în cazul vedetelor este altceva. Ele plătesc mii de euro pentru a avea tot timpul după coada lor un nutritionist și un antrenor personal, iar în unele cazuri chiar și un medic.

Ce vreau de la voi este sa-mi spuneți dacă ați ținut vreodată  regim și rezultatele lui pe termen scurt și pe termen lung. 


PS: Sa il incurajam pe Claudiu Laurentiu pentru ca el este obligat sa tina un regim strict din cauza unor probleme de sanatate. 
(Si nu, nu suntem la vreo grupare ciudata, dar asa e frumos din partea noastra).


Sa aveti o zi frumoasa si nu uitati ca azi se mananca peste!!!

4 comentarii:

DonLorenzo spunea...

mi-a mers la suflet P.S-ul,iti multumesc ca te-ai gandit la mine...si totusi nu e chiar asa de rau sa ti regim,eu o fac de vre-o 3 saptamani si inca ma simt bine,sa vedem ce o sa zic dupa 3 luni sau chiar dupa 6...am auzit de la unele persoane ca dupa 6 luni,carnea de pui are gust de guma de mestecat....:))

Alexandra G. spunea...

@DonLorenzo: Sa ne spui si noua cum evolueaza lucrurile :*:*:* Spor in continuare >:D<

Iulia spunea...

Eu tin regim la modul ca nu mai mananc dulciuri, nu mai mananc prajit, fainoase si sucuri acidulate :).

Alexandra G. spunea...

@Iulia: Sa nu renunti la aceste obiceiuri!!!! Daca ti-e pofta incearca sa iei bucatele/inghitituri foarte mici. :) si sa te opresti la timp din mancat/baut :))