duminică, 10 octombrie 2010

Ai grija de tine!


Zilele trecute ma duceam la facultate si pe jumatate adormita ma uitam pe geamul troleibuzului. La un moment dat vad intr-o masina o pereche de ochi foarte frumosi si machiati oarecum bine. Se vedea ca fata respectiva a stat in oglinda ceva timp, lucru foarte normal pentru orice femeie. Din pacate, oglinda ei se termina la nivelul gatului, fata infulecand o gogoasa infuriata la 8 si jumatate dimineata.

Mi se pare foarte trist faptul ca aruncam bani pe cosmetice, pe sampoane, pe creme despre care credem ca vor face miracole pentru noi, dar nu avem grija ce mancam.

Eu sunt genul de persoana care ar manca oricat. Niciodata nu e prea mult pentru mine.Totusi, am inteles ca viata nu se termina la 20 de ani, ca toate obiceiurile proaste vor avea efecte asupra mea peste zeci de ani. Vreau o inima sanatoasa, genunchi puternici, nu vreau pungi din acelea de grasime pe la ochi care sunt rezultatul consumului de prajeli.

Nu va ganditi ca nu mananc niciodata cartofi prajiti, dulciuri, paine, paste etc..
Nu-mi refuz nimic, nu as putea. In schimb mananc cu masura, la ore nu foarte tarzii, incerc sa fac suficient sport. Imi este foarte greu sa ma abtin si totusi o fac pentru ca imi dau seama ca nu e bine. In plus, ma recompensez de fiecare data cand reusesc sa ma abtin de la ceva cu foaaarte multe calorii. Hihi :P


Haideti sa incepem sa avem mai multa grija de noi, de ceea ce consumam, de stilul de viata pe care il avem.

Haideti sa cerem de la viata calitate, nu cantitate.

Va imbratisez,
Bisoux



Si o melodie care-mi place foarte mult... ;))


5 comentarii:

Anonim spunea...

ah,in timp ce citeam postarea asta ma"rasfatam"cu un bol de popcorn facut in casa:)):)):))l-am lasat din mana intr-o clipita,nimic nu e intamplator;))
pupici dulci..

Anonim spunea...

Ai mare dreptate. Ar trebui sa ne pese mai mult de sanatatea noastra.
Ce-mi plac femeile care si la 50 de ani arata frumos! Toata admiratia!

Alexandra G. spunea...

@Raluka: Tata se uita la meci si manca popcorn in aceeasi camera in care eu faceam sport!!! :)) Simteam ca moooooooooooor de pofta... nu stiu cum am reusit sa ma abtin. Are foarte multe calorii, dar mai important este faptul ca nu e sanatos. Mai bine mananci o fructa. Te pup >:D<

@Shopperita: Hehehe... eu vad din ce in ce mai rar femei la 50 de ani care au grija de ele.

Special Koko spunea...

De cand imi zic "de maine incep sa mananc sanatos"..numai eu stiu 8-| :)) da pe bune, de maine incep! :d de dragu tau :))

Alexandra G. spunea...

@Maria: Mi-ai facut ziua mai frumoasa!!!:X:X:X:X Ce draguta esti!!! :*:*:*:*: