marți, 8 iunie 2010

De maine !!!!

Am reveniiiiiiiit!!!!!!!! Sper ca v-a fost dor de mine! :P Astăzi am dat ultimul examen și sper sa nu am nicio restanta. Mi-am propus ca începând de mâine sa ies la alergat în fiecare dimineață(da, de mâine pentru ca astăzi am avut examen de dimineața și la 32 de grade nu cred ca iese nimeni la alergat). 

Voi începe prin a alerga 20 de minute în fiecare zi, nu înainte de a face o mica încălzire de vreo 5 minute. Voi face și câteva exerciții la salteluță și nu voi manca o ora după ce am făcut sport.

Am fost întrebată de un program rapid pentru slăbit. 
Beți foarte multa apa, faceți mai mult sport (în special foarte multe exerciții cardio), mâncați puțin și des (cam de 5 ori pe zi), consumați cât mai multe fructe și legume. Nu combinați fructele!!!! Cautați pe net rețete de salate, dar mare atenție la dressing-uri. Va voi mai posta și eu câte o rețetă. Evitați alcoolul, sucurile, reduceți consumul de pâine, dar nu o eliminați din alimentație. Aceeași poezie!



O zi buna, 
Bisoux

7 comentarii:

Special Koko spunea...

Succes la bloggerit si la excercitii na :-s :))!

ador piesa asta ! :X

Alexandra G. spunea...

Merci mult :*:*:*

Anonim spunea...

sa vii si la mine sa ma iei de mana ca si eu vreau de cel putin un secol sa ies la alergat in parc...dar mereu zic de maine, mereu apare altceva si tot asa...

Iulia spunea...

Si ea zice "de maine" dar la 2 dimineata n-are somn :-w

Alexandra G. spunea...

@Iulia: Acum ma duc sa dorm, pup!

Anonim spunea...

"nu combinati fructele" - adica nu am voie salata de fructe?:)))

Alexandra G. spunea...

nu, nu ai voie :)