duminică, 30 mai 2010

Wow, wow, wow

Cineva postase asta pe Facebook. M-am uitat de curiozitate și am rămas uimita. Va sfătuiesc și pe voi sa va uitați !




Nu intenționam sa fac vreun comentariu pe marginea acestui fragment din emisiunea renumitului model Tyra Banks, dar nu ma pot abține. Sunt atâtea persoane care și-ar dori din suflet sa poate face mișcare, sa meargă, sa se bucure de viata, de natura, sa facă sport și tot felul de activități, iar aceasta femeie susține ca ei nu ii place sa se miște și ca mersul pana la cutia postala este prea mult pentru ea. Faptul ca are probleme la bibilica nu o scuza. Urăsc persoanele de genul acesta. Alții nu au mâini și picioare și sunt plini de energie și de determinare.

O zi buna, 
Bisoux

32 de comentarii:

Special Koko spunea...

Ba da buey...e o scuza :P.

"Problemele la bibilica" , cum le zici tu, sunt mai grave decat cele fizice...si mai greu de tratat. Cauza e mai greu de gasit si nu intotdeauna exista si tratament.

Alexandra G. spunea...

@Maria: Da mai, stiu... dar in acest caz sunt prea limitata... nu concep asa ceva. Cum sa zici ca urasti sa te misti?! :(

vdaiana spunea...

Cand orice efort sau miscare ceva mai intensa decat mersul la wc ii scoate persoanei stropi de transpiratie sau dureri de incheieturi sau spate sau alte senzatii neplacute, atunci cum sa-i placa miscarea??? io recunosc fara ocolisuri ca urasc miscarea! nu numai din motivele enumerate ci si din cauza unor sechele legate de orele de educatie fizica, care m-au marcat mult prea tare. cel mult accept ca miscare plimbatul prin parcuri sau zone linistite si verzi (nu mers alert, nu jogging, plimbare la viteza melcului). am probleme la bibilica? posibil.

Alexandra G. spunea...

@vdaiana: E alegerea ta.
http://www.youtube.com/watch?v=nQPmY4nIjVE

http://www.youtube.com/watch?v=JUas9uNPDuM&feature=related

Mai gandeste-te !!!

andrey spunea...

ce sechele poti avea de la ora de sport incat sa urasti sportul ?..sau si mai simpul spus: miscarea! cam limitat asa.. legat de filmul de pe youtube, oamenii aia nu au probleme fizice in primul rand, ci probleme cu capul, dar grave :| .

Scenariul cel mai simplu este ca intr-o zi nu prea indepartata o sa faca atac de cord la cat de grasa e...

proof spunea...

o viata sanatoasa inseamna si miscare. miscarea nu inseamna ca trebuie sa iti impingi corpul la limita epuizarii.
e absolut normal sa faci miscare. NU pentru ca sa ai o talie mai subtire, NU ca sa ai pachete de muschi dar pentru a duce o viata sanatoasa. Organele sa-ti functioneze corect si nu sa fie 'lenese' plamanii sa iti oxigeneze creierul ca sa gandesti NORMAL si muschii cum trebuie.

in ceea ce priveste persoana din filmulet, cum zicea si prezentatoarea mancarea la ea este un 'drog'. asa cum multe persoane se dorgheaza cu amfetamina/heroina/cocaina si au reactii adverse (creier distrus, diferite organe afectate) asa se drogheaza si asta cu mancare.


@daiana nu stiu ce sechele ai avut tu la ora de sport...dar nu cred ca e un motiv destul de bun de a nu face miscare.

si intrebari de curiozitate... :)) :
urasti miscarea deci urasti si sexul? =))
oare asta din imagine cum face sex? :-?

Liana spunea...

:))) incepuse asa bine dr.proof..si la final..:))
m-a socat filmuletul asta! din pacate exista o nisa de astfel de oameni, mult prea multi pentru societatea din zilele noastre cand avem acces la toate alimentele sanatoase posibile. m-am uitat in continuare la filmuletul cu logodnicul ei care o incuraja sa se ingrase - incredibil! Degeaba vorbim despre sport, aici e o problema de gandire, de perceptie. nu poti rezolva nik daca dorinta de schimbare nu pleaca de la tine!

Liana spunea...

ps: eu ii condamn intr-o mare masura pe cei care o incurajeaza

proof spunea...

tu fata cu nik :))... pai ce...sexul nu se pune sau cum ?
ce vrei sa spui? am spus-o pentru ca e o chestie naturala si sanatoasa si toate celelalte ... pfff...totusi, o il fac si animalele deci ce are ca nu inteleg? :-?? eram curios si eu...
mai ales la vdaiana care ea nu face deloc miscare...da deloc :))

poate prietenu' ei vrea sa o omoare si sa-i lase o mostenire ceva nu ? :))

Tonica spunea...

Doamne ce rautacioase sunteti, fetelor! Poate i s-a acrit de viata grasei shi vrea sa moara, toata lumea are momente d-alea, poate ea n-a reushit sa mai treaca peste! Multa lume uraste sa faca sport pentru slabit... @proof very funny dar nu cred ca vrei sa afli raspunsu la intrebarea aia :))

vdaiana spunea...

In 31 mai am postat un comentariu ca replica la ce a zis andrey si proof, dar nu stiu ce s-a intamplat de n-a aparut. na, in fine.
@proof: nu te stiu, nu stiu daca esti fata sau baiat, dar indiferent de sexul tau ai "bancuri" oribile in program.
"poate prietenu' ei vrea sa o omoare si sa-i lase o mostenire ceva nu ? :))" - asa ce-a vrut sa fie?
mi se pare mie sau esti de parere ca oamenii grasi sint toti niste lenesi cu probleme la cap?!
N-o sa va pun sa va imaginati ce sechele as putea sa am, ca daca asa vorbiti e clar ca nici n-ati putea.
Cam cum v-ar placea ca la ora de sport sa dati turul zonei acompaniati de hohote de ras, de injuraturi, "complimente" care mai de care, piedici puse in fata, cu durere de splina sau fiere, asa la ceva distanta de restul plutonului. asta doar un exemplu. nice, isn't it? ceva de care sa-mi aduc aminte cu "deosebita placere" si ceva care sa ma fi indemnat in anii care au urmat scolii sa ma apuc de sport (miscare), nu?
@proof: daca tu faci sex ca si cand ai face pur si simplu miscare... no comment. ca sa nu mori de curiozitate afla ca io fac dragoste cu multa placere, dar nu in sedinte de cate 30 de min dimineata si seara, numarand repetarile si caloriile consumate. si nu, prietenul nu vrea sa ma omoare, nu ma indeamna sa ma ingras sau ce-ati mai zis.
Imi pare rau ca am comentat. Asa se intampla mereu. Daca aveti impresia ca atacand astfel un om gras il veti determina sa se puna pe treaba, va inselati.

Alexandra G. spunea...

@vdaiana: nu am primit niciun comentariu :( nu stiu de ce...

andrey spunea...

asta era marea trauma? a ras cineva de tine? ma gandeam ca ti-au facut cine stie ce... nu mai dau exemple de ce ma gandeam eu ca ai patit ca intram in polemici.

Sa rada lumea de tine nu e o trauma, mereu va exista cineva care sa te aprecieze si cineva care sa rada de tine. Cam copilareasca gandirea ta daca te-a traumatizat ca a ras cineva de tine la ora sport.

De mine au ras multi si la ora de sport..si la biologie..si altele si nu sunt traumatizat.

Alexandra G. spunea...

@Toata lumea: Putem sa ne certam pana maine pe tema asta !!! Voiam sa invatati ceva din ce am postat, nu sa va certati sau mai stiu eu ce.

@vdaiana: nu te cunosc, dar ma bucur ca-mi citesti blogul si ca imi dai comentarii... imi pare rau ca nu iti place sa faci miscare si ca nu esti suficient de motivata... poate vom gasi o solutie impreuna pentru asta

@proof: sa-ti imaginezi sau sa te gandesti la cum face tipa din filmulet sex este de-a dreptul ingrozitooooooooor... intotdeauna ai fost nebun :*:* (nu am zis-o cu rautate)
PS: nu te mai lua de cititoarele mele :P

@andrey: de tine si in acest moment rade cineva... ai si tu 2 puncte si 2 pupici de la mine >:D< :))))))))))))))))))))

Tonica spunea...

@vdaiana Da si de mine au zis ca sunt urata in generala, asa ca m-am dus la o companie de fotomodele, am facut poze, am fost aleasa la promotii si am fost angajata pe posturi "cu aspect fizic placut" si apoi am inceput sa fac videoclipuri pe youtube ca toata lumea sa poata sa ma vada in toata uratenia mea :D ! Si puteam sa fac mai multe, dar am zis ca am demonstrat ce-am avut de demonstrat pentru mine! Daca te apuci sa traiesti dupa ce zic tampitii aia care umbla dezlegati... n-o sa fii niciodata fericita!

andrey spunea...

@vdaiana, deci vezi chiar si in momentul asta rade cineva de mine ca am si eu "decat" 2 puncte si nu ma supar sau mai rau nu ma traumatizez.

Incearca sa faci sport si sa nu mai gasesti scuze. Incepi usor si cresti pe parcurs.

vdaiana spunea...

@andrey: ok, daca ma puneau cu chilotii in cap la colt de strada ar fi fost mai traumatizant dupa parerea ta. mie mi-a ajuns ce am zis timp de vreo 8 ani in fiecare saptamana. bravo tie ca ai avut/ai un psihic puternic. nu-mi inchipui de ce anume puteau sa rada de tine la biologie, dar nici nu conteaza.
@Sacharisa:ma bucur ca ai reusit sa le dai peste nas.
daca traiam dupa ce zic altii, poate nici nu mai eram aici.
@Alexandra:mersi pentru cuvintele tale. io vroiam doar sa spun o parere din tabara grasa.

Alexandra G. spunea...

@vdaiana: nu-ti imagina ca sunt trasa prin inel :) si eu am fost grasa, acum am reusit sa ma pun la punct cu mancatul si cu sportul si ma simt ffffffoarte bine... aveam un complex, mereu exista ceva care sa ma deranjeze... am trecut peste asta...din pacate, fara efort nu putem obtine nimic :(

andrey spunea...

@Ale: corect! fara efort nu obtii nimic! :D
@vdaiana: nu numai la biologie..si ora de romana..mate..si altele.. oricum incearca sa uiti de insulte si sa faci miscare, ptr ca miscarea e indicata tuturor nu numai persoanelor mai implinite fizic.

Tonica spunea...

Si ce-are daca esti grasa? Sunt atatea grase care radiaza si sunt frumoase! ( psst daca te gandesti la un regim bun incearca-l pe cel cu indici glicemici sau montignac! daca eu am putut sa-l tin, poate oricine! stiu pe cineva care a slabit 30 de kg asa shi nu i-a mai pus la loc! succes! )

Alexandra G. spunea...

@Sacharisa: Eu nu sunt de acord cu niciun regim. Poate doar daca este recomandat de un medic nutritionist si adaptat nevoilor tale. Restul sunt niste prostii de luat ochii. Trebuie sa adopti un stil de viata sanatos si sa faci sport atat cat poti, dar sa faci.
Poti sa urmezi un regim si sa te trezesti ca iti cade parul sau ca iti cad dintii etc..
Hai sa nu ne mai bazam pe solutiile-minune si sa gandim rational.

vdaiana spunea...

@all: mersi pentru sfaturi. sper sa revin aici sa raportez un succes. :)

Alexandra G. spunea...

@vdaiana: te asteptam cu drag :*

Tonica spunea...

nu, ca l-am tinut si eu...am slabit 6 kg! am scris pe blog despre regim... nu e minune e stiintific :D da pe google slabestimancand shi au site cu toate informatiile..eu am fost foarte multumita de rezultate...daca exista un regim minune asta e... apoi despre nutritionisti, era la televizor un tip cat tot ecranu si dadea sfaturi despre nutritie... shi a fost o prietena de-a mea la nutritionist si i-a zis sa manance o saptamana intreaga numai fructe cu apa... mai da-i naibii si pe aia! uite-te pe regimu de care ti-am zis si apoi sa-mi spui daca nu ti se pare rational!

Alexandra G. spunea...

@Sacharisa: Ma voi uita... :P
Lasa nutritionistii de ocazie. Te uiti si tu la om inainte sa te iei dupa el, nu? Pupicei

Tonica spunea...

nutritionistu la care apelase fata aia era slab asa ca nu puteai sa-ti dai seama din prima daca e bun sau nu :D pupici

proof spunea...

@vdaiana o zic clar : NU am nimic cu oamenii grasi. eu am ce am cu prostii (nu ma refer la tine ;)).
daca e omul gras din cauza ca are probleme cu anumite glande, daca se chinuie sa slabeasca, daca il deranjeaza faptul ca e gras nu comentez. il respect ca se chinuie - pe omul respectiv.
dar cand omul e gras si baga shaorma dupa shaorma dar se plange ca e gras, se plange ca nu ii merge inima normal, ca s-a strans grasime pe vene, ca nu poate sa mearga sau ca nu poate sa urce 1 etaj fara sa se planga ca e gras sau ca rasufla greu (aici intra si fumatorii) atunci da...aici fac caterinca, imi bat joc. poate imi lipseste mie ceva la cap dar eu consider ca merita. Nu poti sa iti bati in halul asta joc...sa faci din mancare un drog si sa bagi in tine pana iti bubuie pielea si sa te si plangi sau sa gasesti scuze ca tu nu poti sa duci un stil de viata sanatos.

in ceea ce priveste poate "prietenu' ei vrea sa o omoare si sa-i lase o mostenire ceva nu ? :))" era strict legat de filmuletul respectiv din cauza ca prietenul ei o incuraja sa se ingrase si mai mult. nu se lega de tine.

in ceea ce priveste sexul ... sexul presupune miscare nu inseamna stat... in sensul asta... nu ma refeream la marton .

sunt baiat... si stiu ca am glume proaste... =))

m-a pornit postul tau din cauza ca mi-ai zis ca urasti miscarea. aici am luat toate sensurile miscarii - de la sex pana la mersul pana la WC. Scuze ca o spun dar mi se pare o porcarie chestia asta. Inteleg ca nu alergi sau ca nu faci yoga dar asta nu inseamna ca urasti miscarea. Poti spune ca urasti sa faci efort :D

Roxie spunea...

Vreau sa zic ca ...
Am citit postul,am citit si comentariile pana la jumatate si m-au dezgustat.
Ce aveti frate??! Cum puteti sa judecati pe cineva dupa kile sau dupa miscarea pe care o face sau nu.

Sau tie proof, cine ti-a rezervat dreptul sa-ti bati joc de cei care au kile in plus - indifierent de motivele pt care mananca. Poate vin eu,frumusetea pamantului ( nu e cazul la mine ) si imi bat joc de moaca ta intr-un mare fel,si te complexez. Oke ... si ce rezolv?! Sunt mai buna ca mi-am batut joc de tine,si te-am facut sa suferi???

Va zic un singur lucru - in calitate de student la medicina ca multe persoane se ingrasa pe fond nervos - iar cu psihicul e cel mai greu de lucrat. Si mancarea ajunge un drog , nu PT CA EI ISI DORESC,ci PENTRU CA IN EA GASESC SCAPAREA. Exact cum pe mine ma pasioneaza machiajul - si e ca un drog.
Una peste alta,dulcele iti ridica moralul. Daca tot sunteti preocupati de cure de slabire puteati sa va documentati mai intens in sensul asta.
E mult mai complexa treaba .. dar bineinteles noi romanii preferam sa judecam si sa jignim o persoana supraponderala,decat sa-i acordam sprijinul si prietenia noastra.

Si ca sa inchid comentariul .. sincer ce s-a spus pana acum e apa de ploaie. Sa fiti sanatosi ;)

Alexandra G. spunea...

@Roxie: Bine ai venit pe blog. Daca ai fi citit toate comentariile, ai fi vazut ca s-au lamurit lucrurile.

Iti multumesc pentru "apa de ploaie".

O zi buna,
Bisoux

proof spunea...

@roxie eu imi rezer dreptul.ce vrei sunt rau
si de mine au ras...dar nu m-am complexat. daca au ras si o meritam am incercat sa ma 'repar'. aici nu vorbim de cat de urati suntem, vorbim de sanatate...tu in calitate de studenta la medicina ar trebui sa nu gasesti scuze ar trebui sa repari. ca de asta nu exista medici buni, gasesc scuze dar nu repara (nu e cazul tau - esti inca studenta)
nu ma plang la toata lumea ca , de exemplu, am gauri in plamani dar eu tot fumez sau picioarele mele nu imi mai sustin greutatea corpului dar eu tot mananc , etc.
"Si mancarea ajunge un drog , nu PT CA EI ISI DORESC,ci PENTRU CA IN EA GASESC SCAPAREA. " - cred ca am spus ca mancarea este un drog in vreo 2 posturi dar ma bucuri ca tragi si tu concluzii.
"E mult mai complexa treaba .. dar bineinteles noi romanii preferam sa judecam si sa jignim o persoana supraponderala,decat sa-i acordam sprijinul si prietenia noastra." - nu am nimic cu persoanele grase, am cu persoanele proaste, am explicat de atatea ori...daca nu intelegi din vorba buna ca esti gras, ca trebuie sa slabesti pentru sanatatea ta si pentru viata ta viitoare, dar tu te plangi ca esti gras si nu faci nimic in privinta asta atunci poate meriti sa fii luat peste picior.

apropo, cred ca exista multe solutii in ziua de azi pentru a scapa si de probleme psihice si de dependente si te ce mai vrei tu , pe langa vointa proprie...
e prea mura in gura ...si cu toate astea prostie este in continuare

Fabian3D spunea...

Nu am vazut asa ceva in viata mea de cand sunt! mai socant decat grasimea ei curgatoare e ceea ece spune .... ma duc sa alerg

Anonim spunea...

e nebuna rau tipa.
altii vor sa se poata misca si ea...ma rog treaba ei...numai sa nu o vedem cand ajunge la 1000 pounds ca vrea sa slabeasca ca nu se poate misca.