vineri, 17 decembrie 2010

Mi-era dor de blog-ul meu !!!!!

Am reveniiiiiiiiiiiiiiiit!!!!!!!!!!! sau nu :)) nici nu stiu ce sa mai spun... de fiecare data va promit ca o sa scriu, o sa postez, o sa fiu dedicata acestui blog, dar sfarsesc prin a-l abandona.

De data aceasta am exagerat, zic eu!

Sa va zic ce s-a mai intamplat. Am tot fost ocupata cu facultatea su munca si m-am ingrasat 2 kg... :)) Stiu ca nu e asa relevant, dar ideea era alta. Tot anul am fost cumpatata, am gustat cate ceva dulce, nu am exagerat cu nimic, iar acum nu ma mai pot opri. Peste tot unde ma duc sunt bombonele, ciocolatele, biscuiti etc... Nu mai imi pot cumpara nimic, nici macar un demachiant fara sa vad in stanga sau in dreapta un dulce... si cedez... pentru ca sunt si eu om :))

Acum ma chinui sa scap de cele 2 kg... unul s-a dus, dar celalalt se incapataneaza sa ramana dat fiind faptul ca si azi am mancat niste bombonele pentru a sarbatori ceva important pentru proiectul la care lucrez, dar cel mai probabil, plictisitor pentru voi.

Am descoperit niste tipe pe youtube care au niste execitii bunicele... eu eram mare fana Zuzana, dar pentru ca face filmulete in care se dezbraca si pentru ca are link-ul "buy me a coffee" prin intermediul caruia ii poti dona ei un banut sa se mai plimbe putin, mi-a mai pierit din admiratie.

Va las aici cateva link-uri...









Va las si cateva poze cu mine... dupa cum se vede... incerc sa scap de blond... nu, nu vreau sa ma vopsesc alta culoare sau o culoare apropiata nuantei mele de par pentru ca mi-e teama sa nu raman fara el :))





Va imbratisez,
Bisoux

8 comentarii:

Special Koko spunea...

Hmm, cred ca esti mult prea dura cu ea :) E evident ca daca se "dezbraca", o afce tocmai pentru efectul vizual.. cand o vezi cum arata, clar iti doresti si tu :) Cat despre bani, nu ti se pare normal? Oamenii aia filmeaza din mai multe unghiuri, totul e clar super profi...sa nu mai zic de timpul investit in blogul lor. Doar nu se asteapta cineva s-o faca pe gratis, asa e meseria lor :)

The Drama Queen spunea...

Total de acorsd cu Special K :) E normal sa aiba link-ul avand in vedere cata munca e in site-ul acela.
Si... probabil ca daca as arata ca ea si eu as purta mai putine haine :P Glumesc. Mai da o sansa Zuzanei, e a sweetheart :)

Alexandra G. spunea...

Maria, crede-ma ca daca s-ar dezbraca doar in filmuletele in care face antrenamente nu as avea nimic impotriva, dar nu e deloc asa... :(

cauta pe google susana spears :|

cat despre bani, au suficiente reclame pe site, chiar nu cred ca ar trebui sa ia de la alti oameni care muncesc de 100000 de ori mai mult decat ei

si mai au alte site-uri... mai gasisem unul... pe care trebuia sa-ti faci un abonament si vedeai tot felul de poze cu ea... asa ca...

Alexandra G. spunea...

@Merat: E f scumpica si e f dedicata site-ului ei, dar de la putin haine la deloc... e o diferenta... nu pot s ava pun aici link-ul sa vedeti

The Drama Queen spunea...

Mda, am inteles din comment-ul tau spre mine :) Care clar ca nu il voi afisa... I see what you mean... Ca sunt socata e putin spus.
Dar o sa urmaresc in continuare antrenamentele ei pt ca la mine vad ca dau rezultate. Insa cu alti ochi... of of of :-?
Si sa nu mai uiti de blog! Ne mai motivezi sa nu ne lenevim :D :*

Alexandra G. spunea...

Nu uit :D

Stai linistita pentru ca si eu ma uit in fiecare zi pe site-ul ei... e o sursa de inspiratie, dar nu e buricul pamantului :)

Special Koko spunea...

Pai ok, la chestia asta nu ma bag ca nu stiu despre ce e vorba...si oricum nu e treaba mea sa judec :) Dar referitor la treaba cu bani, ce conteaza ca au reclama pe site? Cata lume intra propriu-zis pe ea? Tu, daca ai avea vizitatori si vizualizari, vrei sa-mi zici ca n-ai profita de asta?

Eu, de exemplu, muncesc uneori si 6-7 ore pe zi la blog, e practic un job :) Si nu sunt platita si trebuie in acelasi timp sa merg si la facultate, sa am si viata sociala si sa si dorm.

Daca si ei fac muncesc la fel de mult, poate chiar petrec si mai mult timp, de ce sa nu ceara bani? Poate asta e jobu' lor :)

Cred ca daca ai intelege cata munca merge in treaba asta, nu ai mai acuza-o, serios.

te pup!:*

Alexandra G. spunea...

Eu vad chestia asta cu donatiile ca pe o inselatorie pentru ca ei cu siguranta au bani si primesc de la oameni mai amarati ca ei care eu impresia ca sunt niste zei pe pamant.

Si nu spun ca nu le apreciez munca, crede-ma ca ma duc la facultate dimineata, la munca de la 4, scap de acolo la 12 noaptea, ajung acasa la 12 si jumatate, frântă, si nu ma culc pana nu ma uit pe site-urile si blog-urile care imi plac.

Daca asta nu e apreciere, atunci nu stiu...

Ei oricum au multe surse din care le vin bani, sa fim serioase.

Nu i-as judeca, daca nu ar incerca sa para altfel de cum sunt.

Pupicei >:D<