sâmbătă, 31 iulie 2010

 
Buna la toata lumeaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Îmi cer scuze pentru absența îndelungată, dar am fost foarteeee ocupata !!!!!!!!!!!
Am citit acum 5 minute un articol despre cum a reușit Claudia Pavel sa slăbească. 


Pe scurt, mult sport și un stil de viata sănătos. Toate bune și frumoase, însă ce nu-mi place este ca a renunțat de tot la carne(cel puțin asta afirma ea), iar organismul are nevoie și de proteinele din cărniță.

Sa nu mai spun ca făcea reclama mascata unui restaurant la care am fost si eu acum 2 ani unde se folosește un tip de faina care nu îngrașă și dacă nu ma înșel fabrica unde se face aceasta faina este a lui Teo Trandafir. 

Din câte îmi aduc aminte mâncarea nu m-a dat pe spate (comandasem niște paste), dar prajiturile sunt delicioase (ah, nici astea nu îngrașă pentru ca sunt făcute din nu știu exact ce). 

Din punctul meu de vedere, faptul ca a trecut la un stil de viata sănătos este demn de admirat, dar prea multe fite. 

Daca vrei sa faci asta nu trebuie sa mănânci de la restaurant zilnic, sa ai un antrenor personal și mai știu eu ce. Sunt foarte supărată pentru ca multe dintre voi ar putea spune "Ah, pai nu merita sa ma chinui. Eu nu am banii ei, nu-mi permit 7 mese pe zi la restaurant sau antrenor personal. Am copii, am rate, am alte priorități." De fapt,nu aveți nevoie decât de putina voință. 

In rest, voi ce ați mai făcut?! :)

O zi buna, 
Bisoux


PS: Știu ca va place sa va aranjați și sa arătați cât mai bine. Draga noastră KOKO are un concurs !!!!! Va invit sa citiți despre ce e vorba și sa participați.

http://special-koko.blogspot.com/2010/07/contest-time.html

6 comentarii:

Special Koko spunea...

Finally!! Ai vazut sa ma ajuti sa slabesc ca mie nu-mi iese delooc :)))) prea multe tentatii :))

cOri spunea...

Ei, ca sa slabesti nu e suficient sa mananci ce trebuie, mai sunt si altele pe care trebuie sa le ai in vedere.Nu stiu cum slabesc vedetele pentru ca fiecare vine cu cate o metoda noua care da roade imediat.Cred ca pentru a slabi trebuie in primul rand sa micsorezi aportul de glucide nu de proteine.Cat de usor sau de greu e sa slabesti ramane de vazut;cel mai sigur e sa nu slabesti dintr-o data multe kilograme pentru a nu elimina si din masa musculara odata cu grasimile.

Anonim spunea...

Ma bucur ca ai reinceput sa scrii.
Si eu ma chinui sa slabesc. Problema e miscarea. Ma apuc singura acasa dar dupa cateva zile renunt. :(

Alexandra G. spunea...

@Maria: Tentatiile astea... Ideea e sa gusti putin cat sa-ti faci pofta ;)) :P

@cOri: In ceea ce priveste vedetele lucrurile stau altfel. La ele metodele dau roade pentru ca numai asta fac - sport, regim, somn, plimbari, saloane etc. In plus, au bucatar personal, antrenor personal si mai stiu eu ce (acum ma refer la vedetele de talie internationala nu la oricine) si din asta le vin banii. Ele traiesc din imaginea vanduta.

@Shopperita: Nu trebuie sa renunti. E asa bine cand reusesti sa faci ceea ce ti-ai propus... :X:X:X:X Mai ales cand esti pe cont propriu si stii ca ai reusit prin propriile puteri !!!! Spor in continuare, nu renunta !!!! :*:*

Anda Zelenca spunea...

Welcome back! We missed you! Eu una astept postarile tale cu nerabdare...:)

Alexandra G. spunea...

@Anda: Gracias! :*:*:*:* >:D<