miercuri, 12 mai 2010

Ce mancam atunci cand lucram

Săptămâna asta am început practica. Vreau sa va spun ca îmi place tare mult deși ma întorc acasă frântă. Știu ca mulți dintre voi se plâng ca din cauza jobului nu pot manca asa cum ar trebui. La început nu știam ce sa spun. Eram sigura ca nu va pot vorbi din carți și evitam subiectul. Acum ca m-am lovit de asta va pot spune ce sa nu faceți. 
Din cauza emoțiilor în prima zi nu am putut manca decât un baton fitness și ala oarecum forțată. Ieri și azi am mâncat câte un covrig. Mâine Dumnezeu cu mila. 

Nu faceți ca mine. Ajung acasă jumătate leșinată, mănânc ceva repede și aia e toata mâncarea mea pe o zi întreagă. 

Mi-am păstrat în schimb obiceiul de a face sport. In fiecare seara, negreșit, fac sport o ora. Ideea e ca în ultimul timp am slăbit fără sa vreau și asta ma cam îngrijorează, organismul meu nu primește nici jumătate din ceea ce ar trebui. Azi nu mai mănânc pentru ca este destul de târziu, dar de mâine intenționez sa schimb covrigul cu o fructa sau doua, chiar sa îmi iau ceva mâncare de acasă. :))

Spor la treaba tuturor,
Bisoux

10 comentarii:

andrey spunea...

manaca si tu o inghetataaa :))

Alexandra G. spunea...

Maine... :X :X :X

andrey spunea...

ok, tre sa vedem cum ne facem organizarea...iar praf? :)))

Alexandra G. spunea...

Vrei sa-mi tai venele si eu ca nenea ala? :))

andrey spunea...

in nici un caz! :D ala nu avea organizarea facuta sau ce? :))) ce ma amuza faza asta cu organizarea =))

Alexandra G. spunea...

Ti-am povestit ieri, dar nu stiu la ce visai... :)) Nu nimerea firul si ii era rusine sa ma tot deranjeze de la birou :P :))
Ma duc sa cumpar ojaaaaaaaa :P

andrey spunea...

glumeam si eu cu organizarea... visam dar totusi am tinut minte ca nu vroia sa te deranjeze :D fugi si cumpara ojaaa :))

Iulia spunea...

Si eu tot cu un covrig pe zi traiesc in zilele aglomerate :)):*

Unknown spunea...

Ei gandeste-te ca problema asta o intampin eu de 3 ani de zile, mananc haotic, vai Doamne!
Ma gandeam ca poate ai tu vreo solutie mai buna, ca eu si-asa sunt tare dezordonata. :)))

Oricum acum vreau sa slabesc totusi, adica ma rog, sa se duca grasimea asta, ca eu si-asa sunt lata in oase siii sper totusi sa reusesc.

Mai rasfoiesc pe-aici sfaturi sa vedem ce ai.

Pupici :*:*:*

Alexandra G. spunea...

@Chatte: Solutia ar fi sa-ti aduci mancare de acasa. Este mult mai sanatoasa decat orice ai putea cumpara din comert. Eu nu am facut asta! :| Mancam un baton fitness, o banana, vesnicul covrig. Nu toate in aceeasi zi, evident! Era prea mult pentru mine... =)) Acum mi-am mai revenit :P