luni, 21 iunie 2010

Sugestia zilei !!!!

In meniul zilei, Ciara!
Arata foarte bine, cântă bine! 
Se servește fierbinte! 








O zi buna, 
Bisoux!

sâmbătă, 19 iunie 2010

Sfaturi pentru un abdomen plat !!!!


De mică am avut burtică. Asta a fost veșnica mea problemă, lucrul care m-a complexat cel mai tare. Nu pot spune ca am reușit să scap de ea în totalitate, că am super pătrățele, dar sunt foarte mulțumită de cum stau lucrurile acum, mai ales hainele. :))
 
Pentru a scăpa de burtică nu trebuie sa respectați decât câteva reguli de bază. Nu vreau sa aud ca acestea funcționează doar pentru slăbuțe sau mai știu eu ce.

1. Fără băuturi acidulate.
2. Cât mai puțin zahăr, cât mai puține dulciuri (eu una nu aș putea renunța de tot la dulciuri; oameni suntem!!!!).
3. Sport, sport, sport.
4. Abdomene, abdomene, abdomene.
5. Fără fast food.
6. Multă apă. 
7. Mai puțină sare.
8. Când faceți sport, puteți folosi ștrampi de plastic care se pun pe sub pantaloni. Asta doar dacă puteți face față căldurii.
9. Mai puțină pâine.
10. Mai slăbuț cu mâncatul seara. Asta nu înseamnă că trebuie să vă înfometați.

Nu puteți slabi localizat. Asta e. :-<

O zi bunaaaaaa,
Bisoux

marți, 15 iunie 2010

I love Dr.Oz

Ieri seara am aflat de la Dr. Oz ceva foarte important. Mișcarea intensa nu arde grăsimea. Atunci când lucrezi intens și pulsul este foarte mărit, organismul consuma zaharul din corp pentru ca acesta este sursa cea mai rapida de energie. Începi sa arzi grăsime când ai o activitate constanta, pe termen lung și când pulsul este mai scăzut. 

De exemplu, dacă iți propui sa pedalezi jumătate de ora  foarte tare, cel mai mult vei consuma zahar decât grăsime, iar a doua zi vei fi epuizat(a) și fără chef de a mai face vreun pic de efort. Daca pedalezi într-un ritm constant, plăcut, jumătate de ora în fiecare zi, fără sa-ți supui inima la un efort foarte mare, vei începe sa arzi din grăsimile depuse. 

Interesant, nu?!

marți, 8 iunie 2010

De maine !!!!

Am reveniiiiiiiit!!!!!!!! Sper ca v-a fost dor de mine! :P Astăzi am dat ultimul examen și sper sa nu am nicio restanta. Mi-am propus ca începând de mâine sa ies la alergat în fiecare dimineață(da, de mâine pentru ca astăzi am avut examen de dimineața și la 32 de grade nu cred ca iese nimeni la alergat). 

Voi începe prin a alerga 20 de minute în fiecare zi, nu înainte de a face o mica încălzire de vreo 5 minute. Voi face și câteva exerciții la salteluță și nu voi manca o ora după ce am făcut sport.

Am fost întrebată de un program rapid pentru slăbit. 
Beți foarte multa apa, faceți mai mult sport (în special foarte multe exerciții cardio), mâncați puțin și des (cam de 5 ori pe zi), consumați cât mai multe fructe și legume. Nu combinați fructele!!!! Cautați pe net rețete de salate, dar mare atenție la dressing-uri. Va voi mai posta și eu câte o rețetă. Evitați alcoolul, sucurile, reduceți consumul de pâine, dar nu o eliminați din alimentație. Aceeași poezie!



O zi buna, 
Bisoux

duminică, 6 iunie 2010

Sugestia zilei !!!!

Daca tot ne-am certat/contrazis pe aici, azi va propun doua melodii de împăcare. 
Sunt perfecte pentru alergat, pedalat etc..



Poate aveți chef sa dansați ... :P



Ne-am împăcat, nu-i asa?!
Sa aveti o zi frumoasa,
Bisoux

sâmbătă, 5 iunie 2010

Cum sa alergam :)

Zilele trecute am văzut în Tineretului un grup de vreo 30-50 de persoane alergând. Ce mi-a atras atenția a fost faptul ca mulți nu știau cum sa alerge. 

Vorbeau, se amuzau, băgau câte un sprint, se opreau, mai alergau 100m, se opreau... nu știu ce încercau sa facă. Ideea e ca în timpul alergatului în afara faptului ca nu trebuie sa razi și sa vorbești (vei obosi mult mai repede), trebuie sa iți păstrezi o anumita ținută și un anumit ritm. Nu trebuie sa fugi ca vântul și ca gândul; fiecare cum poate.

Este foarte important sa respiri!!!! Daca nu te oxigenezi, nu-mi imaginez cum vei putea alerga câțiva km.  Eu una urăsc sa alerg, dar îmi place sa merg ceva mai repede. Doar ca trebuie sa mergi foarte mult ca sa echivaleze cu jumătate din efectul alergatului. In timp ce alergi se ard foarte multe calorii cred ca cel mai mare număr de calorii. 

Când voi avea timp (foarte curând :X:X:X) voi reîncepe sa alerg. Din proprie experiență va sfătuiesc sa nu ieșiți cu cel/cea mai bun(a) prieten(a) la alergat. Se va transforma într-o plimbare foarte plăcută și atât. :P

O zi buna,
Bisoux

sursa foto: thefashionspot.com