duminică, 30 mai 2010

Wow, wow, wow

Cineva postase asta pe Facebook. M-am uitat de curiozitate și am rămas uimita. Va sfătuiesc și pe voi sa va uitați !




Nu intenționam sa fac vreun comentariu pe marginea acestui fragment din emisiunea renumitului model Tyra Banks, dar nu ma pot abține. Sunt atâtea persoane care și-ar dori din suflet sa poate face mișcare, sa meargă, sa se bucure de viata, de natura, sa facă sport și tot felul de activități, iar aceasta femeie susține ca ei nu ii place sa se miște și ca mersul pana la cutia postala este prea mult pentru ea. Faptul ca are probleme la bibilica nu o scuza. Urăsc persoanele de genul acesta. Alții nu au mâini și picioare și sunt plini de energie și de determinare.

O zi buna, 
Bisoux

miercuri, 26 mai 2010

Capsunele, capsunici :)

Am chiulit cam mult și am fost trasa de urechi pentru asta. Hi, hi!
Voi dedica acest post căpșunilor. Nu ma omor după ele, dar din când în când mi se face pofta de o căpșunică

Am cautat pe internet câteva informații despre acestea și am găsit următoarele:
1. stimulează metabolismul
2. cresc capacitatea de ardere a grăsimilor
3. sunt sățioase (de asta ne putem da seama și noi ;;))
4. sprijină sistemul imunitar
5. indicate diabeticilor
6. proprietăți antirid
7. 32 calorii/100g

Sa nu credeți ca am uitat. Nu aveți voie sa puneți zahar peste ele... Nu, nu... :P
Nu se recomanda consumarea acestora în cantități mari.

Cu drag,
 Bisoux

duminică, 16 mai 2010

Sugestia zilei !

Deși nu ma omor după acest gen, melodia asta îmi place destul de mult.
Știu ca în ultima vreme nu prea am scris, dar am fost foarte ocupata și în timpul liber am preferat sa ma uit pe pereți  (grozava alegere :| ) în loc sa mai postez ceva. Promit ca ma voi apuca serios de scris!!!!




Pupiceiiiiiiiiiiiiii!!!!

miercuri, 12 mai 2010

Ce mancam atunci cand lucram

Săptămâna asta am început practica. Vreau sa va spun ca îmi place tare mult deși ma întorc acasă frântă. Știu ca mulți dintre voi se plâng ca din cauza jobului nu pot manca asa cum ar trebui. La început nu știam ce sa spun. Eram sigura ca nu va pot vorbi din carți și evitam subiectul. Acum ca m-am lovit de asta va pot spune ce sa nu faceți. 
Din cauza emoțiilor în prima zi nu am putut manca decât un baton fitness și ala oarecum forțată. Ieri și azi am mâncat câte un covrig. Mâine Dumnezeu cu mila. 

Nu faceți ca mine. Ajung acasă jumătate leșinată, mănânc ceva repede și aia e toata mâncarea mea pe o zi întreagă. 

Mi-am păstrat în schimb obiceiul de a face sport. In fiecare seara, negreșit, fac sport o ora. Ideea e ca în ultimul timp am slăbit fără sa vreau și asta ma cam îngrijorează, organismul meu nu primește nici jumătate din ceea ce ar trebui. Azi nu mai mănânc pentru ca este destul de târziu, dar de mâine intenționez sa schimb covrigul cu o fructa sau doua, chiar sa îmi iau ceva mâncare de acasă. :))

Spor la treaba tuturor,
Bisoux

luni, 10 mai 2010

Liber la inghetata

Înghețata este un dulce recomandat celor care vor sa slăbească sau sa se mențină. Este buna și are puține calorii. 
Asta cu caloriile este discutabila: dacă vorbim de înghețata cu caramel, alune, nuci și lista poate continua, caloriile sunt în număr foarte mare. Atâta timp cât vorbim de cea de vanilie sau de ciocolata, numărul caloriilor nu este atât de mare încât sa ne sperie. 
Preferata mea (în afara de Nirvana de care am zis ca nu ma ating vara asta și sper sa ma țin de cuvânt) este cea de la Betty Ice. Am văzut ca au și înghețata dietetica în oferta lor, dar cum nu-mi place nici vanilia, nici ciocolata nu m-am putut hotărî dacă sa-ncerc sau nu. 

Pont: Cumpărați întotdeauna înghețată la "pahar". Chiar dacă o desfaceți, puteți sa nu o mâncați pe toata din prima. Puteți lua câteva lingurițe pentru a va satisface pofta și apoi o puteți pune înapoi în congelator (poate chiar uitați de ea pana a doua zi :P ).

Kisses and hugs,
Bisoux

sâmbătă, 8 mai 2010

Sugestia zilei !!!!

Am reveeeeeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit !!!!!!!!  Am scăpat de proiecte și de examene!!!!! Yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu



Pupiceiiiiiiiiii