vineri, 30 aprilie 2010

1 mai

Celor mai norocoși decât mine le urez distracție plăcută de 1 mai !!!!!!!!!!!!!!!!
( eu ma voi omori cu învățatul :(( )


Nu-mi place la mare, dar anul trecut a fost foarte,foarte, foarte frumos!

:)
Cu drag,
Bisoux

joi, 29 aprilie 2010

Masca hranitoare pentru parul deteriorat


Uleiul de măsline este cunoscut pentru multiplele lui utilizări atât în bucătărie cât și în domeniul cosmeticii. Pentru un par uscat, fragil, lipsit de strălucire, va propun următoarea masca.

Nu aveți nevoie decât de:
-un gălbenuș de ou
-ulei de măsline
-miere de albine
 Cantitatea uleiului și a mierii depinde de lungimea si desimea parului dumneavoastră.

Dupa ce le amestecați bine, aplicați masca la rădăcină parului. Pentru un par foarte uscat este recomandata aplicarea măștii pe toata lungimea lui, insistând pe vârfuri.

Metodele de împachetare variază în funcție de preferințele voastre. Puteți sa va puneți pe cap un prosop cald, o casca de dus, o casca și un prosop cald. Recomandarea este sa țineți tratamentul în jur de o ora sau chiar mai mult pentru a hrăni bine parul.

Spălați-va podoaba capilara cu foarte multa atenție pentru a înlătura uleiul în totalitate. Șamponați, masați, așteptați câteva minute și apoi clătiți. In caz de nevoie, repetați operațiunea.
Desi este o masca extrem de cunoscuta, foarte multe persoane evita sa o folosească din cauza uleiului greu de îndepărtat.  Cu puțin efort, puteți obține un par puternic și strălucitor.


Cu drag, 
Bisoux

PS: Acesta este un alt articol scris de mine pentru www.saloane-infrumusetare.ro
PPS: Am o mica problema cu alegerea titlului.  :))))))))))))

miercuri, 28 aprilie 2010

Top 3 exercitii pentru posterior


1.Pe spate cu picioarele îndoite, ridicați bazinul. Pentru început faceți 2x8 simple, 2x8 cu ridicarea într-o parte a soldului drept, 2x8 cu ridicarea într-o parte a soldului stâng, 2x8 ridicări mici ( va lăsați bazinul doar jumătate din distanta pana la sol).
Pentru un plus de eficienta, în momentul ridicărilor strângeți foarte bine din fese .

2. Stați într-o parte, cu piciorul de la sol îndoit și cel deasupra întins. Ridicați piciorul întins la 3 nivele,2x8 serii pentru fiecare nivel.
Pont: Pentru a lucra cât mai bine, țineți piciorul cu vârful în jos.

3. Stați în genunchi, sprijinite pe coate și pe un picior. Piciorul din aer poate fi ținut îndoit și balansat în lateral, îndoit cu aducerea genunchiului la umăr sau combinate. De asemenea, puteți ține piciorul întins și sa-l ridicați 2x8 la nivelul trunchiului, 2x8 deasupra. Este un exercițiu foarte bun pentru ca lucrează și o parte a piciorului mai puțin lucrata și unde se cam strânge celulita.

Atenție !!!!!

1. Pentru efectuarea acestor exerciții încălzirea este obligatorie. Aveți grija ca atunci când le executați sa nu lăsați și trunchiul sa se balanseze. S-ar putea sa va treziți cu dureri de coloana. Daca aveți probleme de orice natura fizica, consultați mai întâi medicul.

2. Nu am inventat niciun exercițiu, se găsesc foarte ușor și pe net, mai puțin ponturile.

3. Ii mulțumesc Ralucăi pentru tot ce am învățat de la ea.:*:*:*:*:*

Cu drag,
Bisoux




sursa foto: bellazon.com

luni, 26 aprilie 2010

Nu mananca in fata televizorului

Il iubesc pe Dr.Oz. Il iubesc pe Dr.Oz. Deși am prins 2 minute din emisiunea lui, mi-am amintit una din regulile de aur ale mâncatului sănătos. 

Evita gustările când stai în fata televizorului. Știu, știu, este foarte greu. Vezi diferite personaje mâncând și parca ai lua și tu o bucățică de cioco, o lingura de înghețată etc.. 

Nu lua micul dejun, prânzul sau cina holbându-te la nu știu ce film, documentar, știri și lista poate continua. 
O prietena îmi spunea acum doi ani "Am renunțat sa mai mănânc în fata televizorului. Altfel  intra mâncarea atunci când nu mai vezi cum X a împușcat-o pe Y. " La început recunosc ca am ras, tipa având și un stil foarte comic de a spune lucrurile. Dupa ce am reflectat asupra deciziei pe care o luase am zis "Bai, câtă dreptate ai !!! "

Atunci când mănânci în fata televizorului începi sa nu-ți mai dai seama ce și cât ai mâncat. La sfârșit nu te simți hrănit ci doar "full". 

Cu drag,
Bisoux

Dau :)

   Surprizaaaaaaa!!!!

5 lei

10 lei

6 lei

4 lei

20 lei

10 lei

5 lei
5 lei
 5 lei

Precizez ca nu am decât un singur exemplar din fiecare model. 
Daca va interesează ceva lăsați-mi adresa voastră de mail.(Nu voi aproba comentariile ce conțin date personale :P)

duminică, 25 aprilie 2010

Sfaturi, sfaturi si alte sfaturi...

Prima zi, 16:00: "De mâine nu mai mănânc aia, aia, aia"
A doua zi la 13:00 ai în fata ta cel puțin un hamburger.
Unde greșești? Tu de ce nu poți adopta un stil de viata sănătos?De ce mereu trebuie sa-ti stea ceva in cale?

Prima greșeală: "De mâine...". Nu de mâine, de azi !!!!!! 
De azi nu mai beau 2L de cola, de azi nu mai mănânc pateuri, de azi nu mai merg la fast food-ul de vis-a-vis!!
De azi voi face mai multa mișcare, de azi voi renunța la statul în fata televizorului cu orele și tot asa.

Evitați patiseriile! Exista mereu tentația de a-ți lua ceva mic~mic, dar bogat în calorii.

Cumpără-ți o rochie foaaarte frumoasa, dar cu un număr mai mic. Asta cu siguranță te va motiva. Doar vrei s-o și îmbraci, nu?

Daca te-ai îngrășat peste ani, uita-te la pozele mai vechi. Brusc iți vei dori sa revii la formele inițiale. Tine-le undeva la vedere. Daca le vei dosi, cu siguranță vei trece repede peste dorința de a slabi.

Consuma cât mai multe alimente verzi. Vezi aici de ce.

Gândește-te la "concurenta". In ziua de azi foarte multe fete arata bine, se îngrijesc, fac sport. Tu de ce nu ai putea face asta? 

O zi buna,
Bisoux

sursa foto: thefashionspot.com

sâmbătă, 24 aprilie 2010

Lane Bryant - Oversize Bra

Am descoperit aceasta reclama acum 3 zile. Si acum sunt uimita de frumusețea modelului. Faptul ca este mai plinuță nu o împiedică sa se simtă bine în pielea ei!
Aștept comentariile voastre !




O zi buna,
Bisoux

vineri, 23 aprilie 2010

Odihna

Știu ca se apropie sesiunea și mulți dintre voi sunteți studenți ca și mine.
 
Învățatul merge mana-n mana cu sportul reprezentând combinația ideala. Exista însă un mic detaliu ignorat de toata lumea: dacă nu dormi suficient, s-ar putea sa pici din picioare. 

Ieri am avut un junghi în spate care nu mi-a trecut decât după câteva ore bune de somn, azi m-a durut capul incredibil de tare și tot asa. 

Fie ca vrei sa slăbești, fie ca vrei sa te ingrasi trebuie sa te odihnești. Ideal este sa dormi 8 ore și sa prinzi minim 2 ore înainte de miezul nopții. Eu nu fac niciodată asta și se vede!

Aceasta regula se aplica și celor care au terminat de mult facultatea și nu se mai stresează cu învățatul.

O zi buna, 
Bisoux

joi, 22 aprilie 2010

De vorba la o cafea...

In fiecare zi aflu câte o dieta noua de slăbit. Ma deranjează faptul ca toate dietele sunt foarte complicate și au foarte multe reguli și restricții. Numai când citești despre ce e vorba ți se taie cheful de a mai urma vreo dieta, de a schimba ceva în viata ta. Sa nu mai punem la socoteala ca sunt incomplete. Nimeni nu iți spune în ce ritm ar trebui revii la mâncatul normal, pui la loc dublu și te trezești cu o frumoasa carenta de vitamine.
Daca ai observat ca te-ai îngrășat, nu sta pana în ultimul moment. Fa sport, adopta un stil de viata sănătos  și slăbitul este garantat.

"Cu cât regula este mai stricta, cu atât capul care a conceput-o e mai prost." 
Jean de la Bruyère

Keep It Simple, Stupid! (A nu se interpreta greșit !!!! :P )

sursa foto: fashionspot.com

Lentile de contact colorate! Get Wild!



Utilizarea lentilelor de contact colorate este o alegere foarte buna si totodata un trend cu adevarat hot. Pot fi aplicate rapid, sunt mereu in voga si te ajuta sa te reinventezi de pe o zi pe alta!

Daca ti-e frica de schimbarile radicale de look, cea mai buna alegere pe care o poti face este sa alegi lentilele de contact colorate. Acestea iti permit sa-ti schimbi aspectul fizic doar pentru o zi sau  chiar mai putin, in functie de starea de spirit pe care o ai sau de tinuta vestimentara.

Pentru ce culori sa optezi?
Daca in 2010 te hotarasti sa iti schimbi aspectul fizic cu ajutorul lentilelor de contact colorate, opteaza pentru verde - este intotdeauna sexy si misterios, albastru deschis - pentru un look natural si seducator sau negru - pentru o privire intensa si misterioasa.

Pe magazinul online www.getwild.ro gasiti lentile de contact colorate: verzi, negre, picasso, aquamarin, ochi de pisica, colorate UV si multe alte modele.

 
Lentilele de contact colorate intensifica vederea fara dioptrii. Lentilele de contact sunt realizate dintr-o textura moale si sunt produse în conformitate cu Standardele Internationale ISO de control al calitatii avand o certificare CE în materie de siguranta.

Din ce in ce mai multe personaje din filme, artisti si vedete poarta lentile de contact colorate.

Cu totii am vazut preacunoscutul film "Twilight" si am remarcat  privirea senzuala a lui Edward .De altfel lentilele de contact colorate wolf eye au dat un aer misterios vampirilor.



Lentilele de contact colorate pot da un aspect haios si plin de viata. Acest fapt este demonstrat in filmul "Alice in Wonderland".



Ii vedem in filme, reviste, poze si parca nu ar fi reali, tot mai multi artisti apeleaza la lentile de contact colorate.




Pentru mai multe detalii: http://www.getwild.ro/



Precizez ca:
1. Nici conținutul articolului, nici pozele nu-mi aparțin. Acestea mi-au fost trimise de cei de la www.getwild.ro.
2. Acest articol este o simpla sugestie. Pentru achiziționarea unor lentile de contact ar trebui sa va documentați mai mult. 
3. In urma acestei postări nu primesc niciun beneficiu material, nu săriți ca o faceți degeaba. 
4. Puteți pune întrebări legate de produse. Cei ce se ocupa de ele va vor răspunde cu cel mai mare drag. 
5. Nu îmi asum răspunderea pentru text, poze sau produse. 


O zi frumoasa,
Bisoux

miercuri, 21 aprilie 2010

Sugestia zilei !!!

Madonna - Vogue (Victor Cheng's Attitude MashUp/Mix)



Pupicei

Tu ce ai facut azi pentru tine?

Lauda-te și noi te vom aprecia pentru asta.

Ai mâncat sănătos? Ai făcut sport? Ai renunțat la porția zilnica de ciocolata? Ai rărit țigările? Ai făcut 3 flotări în plus fata de cațe făceai înainte?
Spune-ne și noua. Vrem sa te felicitam!

Oamenii sunt mult mai motivați atunci când munca le este apreciata. Un compliment, o incurajare, o vorba buna nu strica niciodată!


O zi buna, 
Bisoux

PS: Ceea ce ai făcut azi nu trebuie sa fie legat neapărat de nutriție și sport atâta timp cât aduce ceva nou și benefic vieții tale.

luni, 19 aprilie 2010

Fals Fals Fals

Poți manca foarte mult cu condiția sa faci sport! FALS! FALS! FALS!

Se recomanda mâncatul des în cantități mici, mai ales dacă faci sport! 
Daca nu mănânci organismul își face depozite pentru a se proteja. Daca mănânci prea mult iți lucrezi mușchii într-un mod excesiv, dar nu topești grăsimea.

Pentru fetele slăbuțe care merg la sala este valabil același lucru. Ele reușesc sa se ingrase câteva kg pentru ca mănâncă mai mult decât de obicei, masa musculara mărindu-se.

Încearcă sa... Respecta cele 3 mese principale combinate cu 2 gustari. 
Folosește farfurii sau castroane mai mici pentru a avea impresia ca ți-ați pus mai mult. 
Ce-i mult strica. Trebuie sa avem măsură în toate.  
 

Cu drag,
Bisoux

Find your Fitness Inspiration !!!!!!

Vrei un abdomen ca al ei?
Si tu îl poți avea!
Vrei un posterior ferm?
Si tu îl poți avea!
Vrei brate frumos lucrate?
Si tu le poți avea!

Cum?
Răspunsul este simplu.
Pentru început renunță la băuturile carbogazoase, mâncarea de la fast`food, pâinea în exces, ciocolata de zi cu zi.
Mănâncă. Nu te înfometa.
Începe cu 15 minute de mișcare în fiecare zi.
Cele mai simple lucruri sunt cele mai de efect. Nu te complica.

In curând varianta dedicata bărbaților. :)) 

Știu ca Iulia așteaptă cu nerăbdare sa pun în practica ideea pe care mi-a dat-o fără sa vrea, dar nu am timp!!! 

sursa foto: bellazon.com

duminică, 18 aprilie 2010

Dezamagire

Cu toții știm ca putem apela la nenumărate trucuri vestimentare pentru a ascunde micile defecte (șolduri late, burtica, umeri lați, picioare scurte etc). 

Deși romanii pun mare preț pe aspectul fizic și pe haine, observ ca mulți se îmbracă doar "la moda" și se străduiesc sa scoată evidenta părțile corpului cu care nu ar trebui sa se mândrească.

De ce?Ai atitudine, iți place sa te diferențiezi, sa ai propriul stil? Toti își doresc asta. Unii o fac cu gust, alții ba. 
Am tot văzut poze cu persoane prezente la Cluj Fashion Week, unele omorându-mi privirea din cauza felului în care erau îmbrăcate. Nu ma înțelegeți greșit, ideile erau mărețe, nu și rezultatul.
Vara, adolescentele îmbracă tot felul de tricouri cu 3 numere mai strâmte, blugi cu talie foarte joasa și vedere la sunculiță. 
Bărbați în toata firea poarta tricouri strâmte pentru a li se vedea brandul lucrat la sala și burta umflata de prea multa bere.
Exemplele pot continua, sunt convinsa ca știți și voi destule.
Sunt enervata de ceea ce vad. 


Va voi da un sfat banal. Ca în toate verile se va purta stilul marinăresc.Daca știți ca aveți probleme cu partea superioara a corpului, evitați purtarea dungilor orizontale. Puteți obține ceva mai de efect combinând alb cu albastru și roșu sau folosind accesorii tematice.

sursa foto: thefashionspot.com

Sugestia zilei !



GYM ENERGY MIX Agosto 09 PRO FITNESS MUSIC

sâmbătă, 17 aprilie 2010

De ce ?

De ce ar trebui sa renunțăm la băuturile acidulate?

1. Afectează stomacul
2. Îngrașă foarte tare
3. Balonează - Purtarea rochițelor, tricourilor sau cămășilor strâmte este compromisă
4. Favorizează apariția celulitei și a vergeturilor
5. Creează dependenta
7. Taie pofta de mâncare
8. Cele light sunt și mai periculoase pentru ca deși nu conțin zahar au tot felul de îndulcitori artificiali
9. Strica dinții
10. Culmea- DESHIDRATEAZĂ


O zi frumoasa tuturor,
Bisoux

PS: Pe glamour.com am citit ceva intra în contradicție cu ce zic eu aici. Acolo scria cum ca diet soda ar da o falsa senzație de foame. Pe forumurile, blogurile românești lumea se plângea de tăierea poftei de mâncare. Reacțiile diferă de la persoana la persoana. Nu dați cu piatra!!!! :)))

sursa foto: ehow.com

Calule mananci ovaz?


Am găsit pe un site o rețetă cu lapte, ovăz, banane, scortisoara și ceva fructe uscate. Vreau sa o încerc, dar nu am găsit ovăz. Aveți idee de unde pot cumpăra?
Contez pe sfaturile voastre.



O zi frumoasa,
Bisoux

vineri, 16 aprilie 2010

V-am facut program :))


Pentru azi va propun următorul program de "lucru" :

-dimineața sărituri de coarda și abdomene
-alternativ, 5 serii din fiecare
-intervalul de timp pentru sărituri nu as putea sa vi-l spun; rămâne la aprecierea voastră. Poate sunteți la început sau poate aveți antrenament și nu as vrea ca vreo persoana sa se simtă descurajata sau indusa în eroare de ceea ce scriu.
-la abdomene îmi permit sa va sfătuiesc sa faceți 25/serie; sunt suficiente 
-seara pedalat timp de 20-30 de minte,câteva serii de abdomene și câteva flotări



Sa aveți o zi frumoasa,
Bisoux

Azi, nu !

Azi nu am chef sa scriu. Sunt foarte obosita. Am câștigat și un premiu :P shalalalalala!!!! Nu are de-a face cu blog-ul asa ca nu va voi spune nimic despre el. 




Few people know how to take a walk. The qualifications are endurance, plain clothes, old shoes, an eye for nature, good humor, vast curiosity, good speech, good silence and nothing too much.

  Walking is the best possible exercise. Habituate yourself to walk very fast.

Exercise: you don't have time not to.

 
Pupicei multi,
BISOUX

joi, 15 aprilie 2010

Rabdarea e de aur !!!




“Fac mișcare, dar dacă rezultatele nu se vad din prima săptămână, renunț!”

Am auzit asta de atâtea ori. E adevărat nu poți obține într-o luna corpul pe care ți l-ai dorit (sau cel puțin nu fără foarfeca și bisturiu).
Adesea, avem tendința de a abandona mica dieta și sportul pentru ca nu am reușit sa dam joc cele 5 kg ce ne deranjau. Renunțăm și începem sa mâncăm suficient de mult încât sa recuperam și de luna trecuta.
Care e afacerea? 
Chiar dacă nu ați reușit sa dați jos decât 1 kg toata luna tot e mai bine decât nimic. Si decât sa mâncați a doua luna cât sa puneți 3 kg peste, mai bine va continuați dieta și activitatea sportiva astfel încât sa mai dați jos un kg și încă un kg și tot asa. Puteți sa slăbiți în timp sau va puteți îngrășa și mai mult. Alegerea este a voastră!

Atenție: în cazul meu, dieta= stil de viata sănătos (dacă tine-ti vreun regim alimentar de genul celui disociat, veți slabi și va veți îngrășa la fel de repede) !!!!!!!

O zi frumoasă,
Bisoux

miercuri, 14 aprilie 2010

Hai sa radem !!!

Aseară am citit niște gafe și m-am amuzat copios. Am ras cu gura pana la urechi și pana m-au durut mușchii abdominali. Astăzi am fost iar pe fuga. Am terminat o prezentare, am predat un proiect, am stat la facultate cateva ore bune și am ras foarte mult.Chiar dacă nu a ieșit totul asa cum îmi plănuisem, am ras. De ce? Pentru ca rasul este cel mai bun medicament și cel mai bun dulce de pe lumea asta.

Am cautat puțin pe Goagal și am găsit următoarele: 

1. Rasul întărește sistemul imunitar
2. Într-o mica măsură echivalează cu efortul fizic
3. Te ajuta sa treci peste situațiile grele
4. Creste productivitatea
5. Este contagios
(și multe altele)

Hai sa radem!!!! 

 
O zi frumoasa,
Bisoux

PS: Oops, e puțin cam personal articolul, sper sa nu va deranjeze! :P
PPS: Știu ca poza e făcută într-un fast food. Îmi fac destul de mult veacul pe acolo, dar singurul lucru pe care îl consum este cafeaua. Sper sa nu va tenteze poza din spate!!!

luni, 12 aprilie 2010

Obtine un abdomen plat peste noapte

Nu exista femeie careia sa nu i se fi intamplat sa primeasca o invitatie la un eveniment  de azi pe maine, in prima faza s-o accepte, dar in urma faptului ca nimic din garderoba nu ii venea bine, sa renunte la a mai onora invitatia. Toate femeile viseaza la obtinerea unui abdomen plat peste noapte. Lucrul acesta este posibil daca sunt urmate niste reguli de baza de la care, atentie, nu trebuie sa existe abatere. In realitate aceste reguli sunt un bun inceput pentru trecerea la un stil de viata sanatos si un corp mai frumos.

Asadar, inainte cu 24 de ore trebuie sa faceti urmatoarele:

1.      Beti multa apa, spuneti nu bauturilor carbogazoase. De ce? Foarte simplu. Apa hidrateaza, reda pielii elasticitatea, tenul pare mult mai luminos, favorizeaza eliminarea toxinelor din organism, ajuta la digestie in schimb ce bauturile acidulate baloneaza.

2.      Evitati consumul in exces de sare. Daca sunteti obisnuite sa manacati foarte sarat, va sfatuiesc sa renuntati la acest obicei. Sarea face ca apa sa fie retinuta in interior,iar corpul vostru  (in special zona abdominala) va parea umflat.

3.      Nu mancati cu 3-4 ore inainte sa va culcati. Desi vi se parea putin dificil, rezultatele sunt uimitoare.

4.      Stati drepte, sugeti burta. Nu trebuie sa va chinuiti sa va mentineti aceasta pozitie, totul trebui sa fie cat mai natural. Incercati in fata oglinzii mai multe pozitii, vedeti care va avantajeaza si adoptati-o. Va garantez ca nu veti trece neobservate.

5.      Pentru a putea dormi mai bine fara sa fiti chinuite de gandul ca nu ati mai mancat de 3 ore, faceti o plimbare in aer liber. Profitati de faptul ca se insereaza mai tarziu, de temperaturile acceptabile de afara, de natura ce incepe sa se trezeasca la viata.

In concluzie, daca urmati aceaste sfaturi cu o zi inainte de marele eveniment la care doriti sa participati, sa  va simtiti bine in pielea voastra si sa fiti admirate urmati cu strictete aceste sfaturi.  Desi rigiditatea nu este incurajata, putina disciplina nu strica nimanui. Daca v-au placut rezultatele obtinute incercati sa treceti la un stil de viata mai sanatos pornind de la acesti  mici,dar importanti pasi.


 O zi frumoasa,
 Bisoux


PS: Am scris acest articol pentru site-ul www.saloane-infrumusetare.ro. Azi nu am avut timp sa scriu ceva si m-am gandit sa vi-l postez pe acesta

sursa foto: soompi.com 
sursa text: saloane-infrumusetare.ro

duminică, 11 aprilie 2010

Cum? Cand? Cat?

Am fost întrebată de unul dintre cititorii mei de ce noi femeile folosim atâtea creme? "Crema de zi, crema de noapte, crema de după-amiază, nu le vad sensul, sunt prea multe" 

Nu sunt un as în domeniul cremelor, dar i-am explicat atât cât m-am priceput ca tine de bunul simt sa ai cel puțin o crema de zi și una de seara (asta pentru ten). Uscarea tenului, apariția coșurilor, îmbătrânirea prematura și altele țin foarte mult de factorii externi. O femeie delicata și îngrijită are mai multe de câștigat decât cineva cu un aspect dezordonat, încrederea în sine, admirația celor din jur, amabilitatea lor. Toate astea ajuta și pot fi câștigate doar cu ajutorul lucruri care țin de bunul simt.

Sa nu mai pomenim de faptul ca unii bărbați au mai multe creme în dulăpior decât femeile.
In fine, după lungi discuții, acesta s-a hotărât sa-și achiziționeze o crema din gamele dedicate bărbaților.

Care este limita din punctul vostru de vedere? Când începe sa vi se para totul prea mult? Cate creme aveți și câte folosiți cu adevărat? Zilnic sau săptămânal?
Sper sa-mi răspundă și domnii la aceste întrebări.


O săptămână însorită,
Bisoux


PS: Îmi cer scuze dacă vor fi perioade în care nu voi scrie, dar am foarte multe de făcut și de învățat. Nu vreau sa las școala pe locul 2. Sunt sigura ca ma înțelegeți.

5 pasi de urmat pentru a avea picioare fara celulita


Vine vara, shalalalalala 

1. Folosiți o data pe săptămână un scrub
 2. Abuzați de crema hidratanta
 3. Aplicați o crema anticelulitica în timp ce faceți sport ( puteți face împachetări cu ajutorul plasticului pe care îl folosiți pentru păstrarea alimentelor)
  4. Beți foarte multa apa
 5. Faceți mișcare

Trucuri
1. Nu dați foarte mulți bani pe scrub. Toate sunt menite sa facă același lucru.
2. Masați puternic atunci când aplicați crema anticelulitica
3. Chiar dacă nu faceți sport, puteți face seara o împachetare cu crema împotriva celulitei.
4. Aveți grija la ce mâncați. Degeaba folosiți tot felul de produse dacă nu susțineți tratamentul și prin dieta. 

sursa foto: pubsub.com

sâmbătă, 10 aprilie 2010

Sa dam barbatului ce-i al barbatului !!

Săptămâna asta v-am scris despre persoanele pe care le admir. Astăzi e rândul bărbaților. Ii admir pentru ca atunci când își propun sa slăbească sau sa meargă la sala nu abandonează după 2 zile. Sunt foarte disciplinați în ceea ce privește sportul, îngrijirea corporala, dieta. Exista și excepții, categoric. Atunci când își propun sa slăbească 5kg renunță la pâinică, suc și mâncatul seara, fac sport pe unde și când apuca fără sa-i deranjeze vremea, ora etc. . Din acest punct de vedere ei sunt un exemplu pentru noi.
Fetelor, nu este cazul sa va supărați pe mine. Știm foarte bine ca în spatele unui bărbat puternic stă o femeie și mai puternica, deșteaptă, ambițioasă, dar ea are nevoie de motivare. Poate o găsește la bărbatul de lângă ea.

O zi frumoasă tuturor,
Bisoux

PS: Nu-mi tăiați capul :))
PPS: Nu am fost in stare sa gasesc o poza mai buna :)) Aștept sugestiile voastre !
sursa foto: babble.com

Inca un premiu


Ii mulțumesc Iuliei pentru premiul acordat. Pupicei


Provocarea:

1. DACA AI UN SUPRANUME:
Bisoux
2.UNDE TRAIESTI:
București
3.INALTIME:
1,60 m
4.ONOMASTICA:
30 august- Sf Alexandru (aștept urările voastre :)) )
5.OCUPATIE:
Studenta
6.FRATI?
O sora mai mare ( te puuuuuuuup)
7.LIMBA MATERNA:
Romana
8.LIMBI VORBITE:
Engleza, franceza, spaniola
9.COLECTII:
Reviste
10.NR LA PICIOR:
37-38
11.SCOALA:
Facultate,Administrarea afacerilor cu predare în limbi străine, anul II
12.MATERIA PREFERATA:
 Relații financiare internaționale :))
13.HOBBY:
Sa zicem ca tot ce tine de aspectul fizic (sunt o superficială )
14.BANI DE BUZUNAR:
Avem, avem :))
15.DORINTA:
Sa fiu cât mai ambițioasă (în sensul bun)
16.VISE:
Sper sa mi se îndeplinească
17.NUMAR NOROCOS
Nu am, dar mi-e foarte drag 23 :P
18.AI VREA SA REVEZI:
Persoanele dragi mie
19.ANIMALE DE CASA:
2 animale sălbatice: Blackie și Bobi :))

Premiul merge mai departe la:

Mulțumesc încă o data pentru premiu.
Sa aveți o zi frumoasa,
Bisoux

vineri, 9 aprilie 2010

Tu cum rezisti tentatiilor?

Ieri am citit una din declarațiile făcute de Fergie pentru noul interviu din revista Elle: " I’m not going to lie: There are times I play mind tricks on myself, like that the french fries are poison."

Acum câteva luni, Fergie a fost aleasă drept deținătoarea celui mai dorit corp ( sau ceva de genul ). Evident că nu a ajuns la acest "titlu" fără puțin efort. Unul din lucrurile pe care a trebuit sa le facă a fost să reziste tentațiilor. 

Tu cum reziști tentațiilor?

O zi frumoasa,
Bisoux

sursa foto: celeb-city.org

joi, 8 aprilie 2010

Am primit si eu un premiu



Am primit și eu un premiu. Yupiiiiiiiiii... Țopăi de fericire, la propriu !

Ii mulțumesc lui Special K pentru premiul acordat.

http://special-koko.blogspot.com/ 

Știu ca regula este sa nominalizez alte 12 persoane, dar cum blog-ul meu este de foarte puțin timp nu am ajuns sa cunosc foarte mulți bloggeri .
In schimb, nominalizez la acest premiu toate persoanele care nu au primit nimic pana acum. 

10 lucruri care îmi plac 

1. muzica- sunt o enciclopedie muzicala ambulanta 
2. shopping-ul
3. sportul
4. competiția
5. cafeaua
6. pauzele lungi și dese (cheia marilor "succesuri")- chiar asa este... dacă nu ai chef sa faci un anumit lucru mai  bine iei o pauza decât sa-l faci prost și sa încurci lumea
7. mersul pe jos
8. gătitul
9. o prăjiturică de la Ikea cu ciocolata și chestii crocante prin ea ( nu știu cum se numește, dar o ador )
10. sa merg la facultate ( sună ciudat, dar am niște colegi deosebiți) și sa ma întâlnesc cu prietenii mei

Menționez că ordinea nu este neapărat aceasta.
Inca o data ii mulțumesc talentatei Special K pentru premiu și vă doresc tuturor spor la scris !!!   

Va îmbrățișez,
Bisoux